AIK Shop

Välkommen till AIK Shop

När man går på match, då klär man sig för match. På matchdagar erbjuder vi försäljning av ett brett utbud av AIK-souvenirer på flera olika platser i arenaområdet. Vi har alltid ett speciellt erbjudande vid varje match som vi kallar ”Matchens vara”.

På följande platser kan du köpa souvenirer på matchdag:

 

AIK Shop
Vår 263 kvadratmeter stora flagship-store i hela två våningsplan ligger på Dalvägen 30 i Solna, strax nedanför Friends Arena. Här kan du trycka din egen personliga matchtröja med eget namn och eget nummer. Här hittar du ett utbud av AIK-kläder från baby upp till vuxenstorlekar. Utöver det hittar du allt mellan himmel och jord som det kan sitta ett AIK-märke på från den klassiska AIK-muggen till Gnagisgosedjur.

AIK Shop har alltid öppet minst tre timmar innan match samt en timme efter match.

På icke matchdagar gäller följande öppettider:
Måndag – Fredag: kl 10:00 – 18:00.
Lördag: kl 10:00 – 16:00.
Söndag: Stängt.
Eller dygnet runt i vår webbshop 

Eventtältet
AIK Shops eventtält ligger alltid i anslutning till AIK Fotbolls familjearrangemang på den så kallade ”kragen” utanför Friends Arena och Mall of Scandinavia. Här hittar du ett urval av våra populäraste produkter som till exempel: flaggor, mössor, halsdukar och t-shirts.

Eventtältet håller normalt öppet samma tider som familjeaktiviteterna på våra matcher. (se separat artikel på hemsidan inför varje match).

Friends Arena
Inne på den södra läktaren i den särskilda AIK Shop-kiosken finns souvenirer att köpa på alla matcher utom på derbyna. AIK Shop-kiosken är belägen bakom södra läktare ett (Familjeläktaren). Här hittar du ett urval av våra populäraste produkter som till exempel: flaggor, mössor, halsdukar och t-shirts.

AIK Shop-kiosken öppnar när entréerna öppnar. Det betyder normal sett en timme och femton minuter innan avspark. Observera att denna tid kan variera.

Vi har efter behov även försäljning på andra platser inne på Friends Arena. Håll utkik vid ditt besök.

Stadium

Kontakt AIK Shop

Webbutik/lager
Telefon: 08 – 735 9682
Mail: order@aikshop.se

AIK Shop (Butik)
Telefon: 08 – 735 9687

Hitta till Friends Arena

Hitta till Friends Arena

Friends Arena började byggas i maj 2009 och stod klar under hösten 2012. Våren 2013 flyttade AIK Fotboll efter 75 år på Råsunda Fotbollstadion in på arenan. Sedan invigningen har möjligheterna att ta sig till och från arenan kraftigt förbättrats.

Friends Arena ligger mitt i den framväxande Arenastaden i Solna, ett stenkast norr om Stockholm city. Till och från Friends Arena tar du dig enklast med buss, pendeltåg eller tunnelbana.

Pendeltåg: Solna station.
Tunnelbana: Solna centrum.
Buss: Solna station.
Parkering: Mall of Scandinavia eller i Arenastaden (se länk nedan).
Färdtjänst: Entré HX (Quality Hotel Friends).

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018