Arenakarta-Halvarskort-2018

Östra långsidan

2 759 kr

Östra kant

1 799 kr

Norra stå

1 019 kr

Norra sitt

1 619 kr

Norra ungdom

539 kr

Västra långsidan

2 879 kr

Västra kant

2 099 kr

Familjeläktare långsida

Vuxen: 1 319 kr - Barn: 299 kr

Familjeläktare 1

Vuxen: 1 199 kr - Barn: 239 kr

Familjeläktare 2

Vuxen: 1 319 kr - Barn: 299 kr

Pensionärsläktare

799 kr

FAKTA HALVÅRSKORT 2018

VAD?

– Återstårstående 9 hemmamatcher i Allsvenskan 2018. För de med årskort på någon av de tre familjeläktarna så flyttas man på derbymatchenupp till läktare 3.

– Första hemmamatchen i kvalspelet till  Uefa Europa League 2018 ingår.

– Förtur att köpa biljett till övriga hemmamatcher i Uefa Europa League 2018.

NÄR?

– Från och med 25 juni.

VAR?

– Online.

Du köper enklast ditt halvårskort på friendsarena.se.

Köper du halvårskortet online kan du som privatperson eller företag välja att delbetala ditt halvårskort med Klarna Konto.

– Friends Arenas Biljettkassa.

Vardagar kl 10:00 – 13:00.

Köper du halvårskortet här kan du som privatperson eller företag välja att delbetala ditt halvårskort med Klarna Konto.

Vid nyköp halvårskort utgår en extra avgift om 50 kr för själva kortet.

Alla frågor kring årskorten hanteras av Friends Arena som man når via e-post på aik@friendsarena.se.

VILLKOR

Alla halvårskortsinnehavare har genom sitt köp accepterat de villkor som gäller för AIK Fotbolls halvårskort. Likaså ansvarar halvårskortsinnehavare som lånar ut sitt kort att användaren följer villkoren.

Säkerhet: AIK Fotboll förbehåller sig rätten att stänga av kortinnehavare som inte uppträder i enlighet med gällande säkerhets- och ordningsregler. Ingen kompensation utgår till kortinnehavaren. Läs mer om ordningsreglerna på AIK Fotbolls hemsida.

Förlorat årskort: Anmäls till Friends Arena genom att mejlaaik@friendsarena.se. Nytt kort debiteras med 100 kr och det förloradehalvårskortet kommer att makuleras.

Flyttade eller avbrutna matcher, ändrade speldatum och ändrade spelplatser: AIK Fotboll ersätter inte halvårskortsinnehavare för matcher som flyttas och får nytt speldatum, avbryts alternativt spelas utan publik p g a beslut som inte fattas av AIK Fotboll. AIK Fotboll kommunicerar flyttade matcher och ändrade speldatum via hemsidan, nyhetsbrev och i sociala medier. Det ligger i årskortsinnehavarens intresse att besöka www.aikfotboll.se för aktuell information.

Entréer: Observera att den entré som står på ditt halvårskort kan komma att ändras på enstaka matcher om arrangemanget kräver det. Detta meddelas via www.aikfotboll.se.

KONTAKT

Alla frågor kring halvårskort och lösbiljetter hanteras av Friends Arena. De kontaktas enklast via e-post aik@friendsarena.se (bifoga ditt kundnummer som du hittar på baksidan av ditt halvårskort) eller via telefon 08 – 502 535 20 vardagar mellan kl 10:00 – 13:00.

Mer information hittar du på www.friendsarena.se och www.aikfotboll.se.

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018