Frågor och svar - Årskort

rskortstidslinje_preview1

FAKTA ÅRSKORT 2018

VAD?
– Samtliga 15 hemmamatcher i Allsvenskan 2018. För de med årskort på någon av de tre familjeläktarna så flyttas man på de två derbymatcherna upp till läktare 3.
– Båda hemmamatcherna i Svenska cupens gruppspel 2018 ingår i mån av plats.*
– Förtur att köpa biljett till samtliga hemmamatcher i Uefa Europa League 2018.

* Observera att matchen mot Syrianska ingår om man köpt årskort senast 7 feb. För matchen mot Halmstad måste man ha köpt årskort före 20 feb. Biljetterna måste sen hämtas ut digitalt via länk som skickas ut från AIK Fotboll senast cirka en vecka innan match. Exakt tid anges i mailutskick samt i våra olika digitala kanaler. Observera att det ligger på årskortsinnehavare själv att se till att man plockar ut sin biljett i tid.

NÄR?
– Förnyelseperiod 14 november till 12 januari
Under den här perioden kan du som hade årskort 2017 välja att förnya din plats samt köpa till fler platser. Om du INTE förnyar din plats senast den 12 januari kl 23:59 kommer din/dina reserverade plats/platser att makuleras och det är inte säkert att du kan sitta på samma platser 2018.

Under förnyelseperioden går det också bra att nyköpa Årskort på Norra Stå, Familjeläktare 1 samt Familjeläktare Långsida. D v s du behöver inte haft årskort 2017 för att köpa årskort för 2018 på någon av de sektionerna.

– Bytesperiod 15 januari till 23 januari
Under den här perioden kan du som har förnyat ditt årskort byta till alla tillgängliga platser. D v s om någon med Årskort 2017 inte har valt att förnya sin plats så blir den platsen tillgänglig. Byteskostnad om 50 kr tillkommer.

– Nyförsäljning 25 januari
Alla tillgängliga platser släpps upp till allmän försäljning.

VAR?
– Online.
Du köper enklast ditt årskort på friendsarena.se.
Köper du årskortet online kan du som privatperson eller företag välja att delbetala ditt årskort med Klarna Konto.

– Friends Arenas Biljettkassa.
Vardagar kl 09:00 – 13:00.
Köper du årskortet här kan du som privatperson eller företag välja att delbetala ditt årskort med Klarna Konto.

Vid nyköp av årskort eller byte av plats utgår en extra avgift om 50 kr för själva kortet. Kortet är sedan tidlöst och gäller så länge du inte byter plats inför efterföljande säsonger.

Alla frågor kring årskorten hanteras av Friends Arena som man når via e-post på aik@friendsarena.se.

VILLKOR
Alla årskortsinnehavare har genom sitt köp accepterat de villkor som gäller för AIK Fotbolls årskort. Likaså ansvarar årskortsinnehavare som lånar ut sitt årskort att användaren följer villkoren.

Säkerhet: AIK Fotboll förbehåller sig rätten att stänga av årskortsinnehavare som inte uppträder i enlighet med gällande säkerhets- och ordningsregler. Ingen kompensation utgår till årskortsinnehavaren. Läs mer om ordningsreglerna på AIK Fotbolls hemsida.

Förlorat årskort: Anmäls till Friends Arena genom att mejla aik@friendsarena.se. Nytt årskort debiteras med 100 kr och det förlorade årskortet kommer att makuleras.

Flyttade eller avbrutna matcher, ändrade speldatum och ändrade spelplatser: AIK Fotboll ersätter inte årskortsinnehavare för matcher som flyttas och får nytt speldatum, avbryts alternativt spelas utan publik p g a beslut som inte fattas av AIK Fotboll. AIK Fotboll kommunicerar flyttade matcher och ändrade speldatum via hemsidan, nyhetsbrev och i sociala medier. Det ligger i årskortsinnehavarens intresse att besöka www.aikfotboll.se för aktuell information.

Entréer: Observera att den entré som står på ditt årskort kan komma att ändras på enstaka matcher om arrangemanget kräver det. Detta meddelas via www.aikfotboll.se.

Priser: Observera att priset på årskort kan komma att ändras utan förvarning. Detta meddelas via www.aikfotboll.se.

KONTAKT
Alla frågor kring årskort och lösbiljetter hanteras av Friends Arena. De kontaktas enklast via e-post aik@friendsarena.se (bifoga ditt kundnummer som du hittar på baksidan av ditt nuvarande årskort) eller via telefon 08 – 502 535 20 vardagar mellan kl 09:00 – 13:00.

Allmänna frågor kring biljetter och årskort kan ställas till biljett@aikfotboll.se. Mer information hittar du på www.friendsarena.se, www.arskort.se och www.aikfotboll.se.

FollowUs AIK
Alla som köper nytt Årskort eller förlänger sitt Årskort innan 31 december kommer att erhålla en månad fritt av tjänsten FollowUs AIK från Sportlib.

 

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018