Årskortsklubben

AIK Fotboll i samarbete med O’Learys i Mall of Scandinavia har glädjen att presentera Årskortsklubben. Inför årets hemmamatcher i Allsvenskan erbjuds AIK Fotbolls årskortsinnehavare platser i en exklusivt avskärmad AIK-profilerad del på O’Learys med AIK Fotboll på skärmarna, där det vid varje match bjuds på en gäst med koppling till AIK och information inför avspark medan mat och dryck serveras.

160516 AIK:s Haukur Heidar Hauksson jublar efter att ha gjort 2-0 under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan AIK och DjurgŒrden den 16 maj 2016 i Stockholm. 
Foto: Erik Simander / BILDBYRN / Cop 201

Inför varje allsvensk hemmamatch under 2017 erbjuds AIK Fotbolls årskortsinnehavare en exklusiv sittning i en speciell AIK-del av O’Learys i Mall of Scandinavia där ni kan äta och dricka gott. Vi tittar på AIK-klipp, möter dagens gäst och får information inför den kommande hemmamatchen. För att få tillträde till Årskortsklubben har du fått ett mejl om du köpt årskort. Saknar du bokningslänk skicka ett mejl till slo@aik.se. Priset är 249 kr och i paketet ingår förutom tillträde till den speciella AIK-delen i restaurangen även O’Learys stora buffé. Självklart går en del av intäkterna till AIK Fotboll då du bokar via länken. Observera att du måste ha årskort 2017 samt boka buffén för att kunna boka din plats hos O’Learys i Mall of Scandinavia och antalet platser är begränsade till 125 personer. Boka era platser här. Välkommen hem.

Observera att endast årskortsinnehavare kan boka platser i Årskortsklubben.

Annonser

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018