AIK - FC Nordsjælland på Tele2 Arena

2018.07.20, kl 16:00
I den andra kvalomgången till Uefa Europa League 2018/2019 ställs AIK Fotboll mot danska FC Nordsjælland, där AIK inleder på bortaplan torsdagen den 26 juli med retur hemma en vecka senare, den 2 augusti.
På grund av en sedan länge schemalagd konsert strax innan detta speldatum är AIK:s ordinarie hemmaarena Friends Arena otillgänglig. I stället kommer matchen mot FC Nordsjælland att spelas på Tele2 Arena.

Den knappa tiden mellan konserten i fråga och speldatumet gör att gräsmattan på Friends Arena inte hinner läggas på plats i tid för att spel ska vara möjligt.

”Vi har ett fortsatt gott samarbete med arrangören Stockholm Live och att spela den här matchen på Tele2 Arena ser AIK Fotboll som den bästa lösningen i den situation som har uppstått. Det är så klart tråkigt att behöva flytta från vår ordinarie hemmaarena, vår ambition är att ha en långsiktig dialog med Stockholm Live och försöka undvika situationer där andra arrangemang på arenan krockar med vårt spelprogram. Men i den situation som uppkommit så väljer vi nu att lägga vårt fulla fokus på att fortsätta vinna matcher i Allsvenskan och att ta oss vidare i Europa League”, säger Håkan Strandlund, tf vd i AIK Fotboll.

Biljetterna till matchen på Tele2 Arena är tillgängliga och går att köpa via den här länken.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll