AIK framme i Tórshavn

2017.06.28, kl 16:10
AIK Fotboll landade kl 12:33 (lokal tid) på Färöarnas flygplats Vágar efter att ha inlett onsdagen med frukost på träningsanläggningen Karlberg.

Truppen samlades kl 05:30 på Karlberg för frukost innan det var dags för avresa till Arlanda där det var fullt med ressugna personer i en mycket lång kö till incheckningsdiskarna. SAS visade en hög servicenivå då man öppnade en egen disk för AIK Fotboll och incheckningen flöt smidigt.

Strax innan kl 08:00 boardades SK0401 till Köpenhamn där ett stopp på närmare två timmar stod på programmet innan det var dags för dagens andra och sista flygresa. Kl 11:25 var SK1777 planerad att avgå från Kastrup och kl 12:33 (lokal tid) landade planet med AIK-truppen på Färöarnas flygplats Vágar i grått väder och med lite regn i luften. På flyget var även några AIK-supportrar som anlände dagen innan den stora matchen.

För de flesta spelarna och ledarna är Färöarna en ny bekantskap, men Rikard Norling, Stefan Ishizaki, Eero Markkanen, Anton Salétros och Sauli Väisänen har besökt Tórshavn tidigare.

Efter att ha inväntat bagaget begav sig AIK-truppen till hotellet för lunch och under onsdagskvällen väntar träning och presskonferens på matcharenan Gundadalur.

Matchen KÍ Klaksvík – AIK sänds på webben, läs mer här.

Text: Stefan Mellerborg

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll