2017.10.09, kl 09:59

AIK Shop firar fyra år

Måndagen den 9 oktober har det gått fyra år sedan nya AIK Shop slog upp portarna på Dalvägen 30 i Solna. Vi gratulerar och lyfter på hatten för butiken som är en naturlig plats att besöka i samband med klubbens hemmamatcher på Friends Arena, men också då det inte är match.

AIK Shops nye Merchandise manager Pontus Pettersson och hans personal hälsar alla varmt välkomna till butiken för att fira födelsedagen tillsammans med dem. Som en extra födelsedagspresent så erbjuder AIK Shop en härligt svartgul WCT-jacka för endast 349 kr (ordinarie pris 699 kr) både i butiken samt online under hela födelsedagen.

AIK Shop har öppet kl 10-18 på vardagar, kl 10-16 på lördagar och även extraöppet i samband med hemmamatcherna på Friends Arena. Erbjudandet gäller måndagen den 9 oktober under ordinarie öppettider i AIK Shop och t o m kl 23:59 på webbutiken.

Nästa hemmamatch för AIK:s del spelas söndagen den 15 oktober då Gnaget tar emot Jönköpings Södra IF, biljetter till matchen köps enklast via denna sida.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll