2018.03.23, kl 10:00

Äntligen är matchtröjan släppt

Vår stilrenaste matchtröja någonsin är släppt till försäljning i vår butik och via www.aikshop.se. Tröjan är en hyllning till Nils-Eric Johansson. För att hedra vår kapten kommer herrlaget i år att spela med en unik ”Vår kapten-patch” på armen. Patchen finns i limiterad upplaga och kommer att monteras kostnadsfritt på de första 3 926 sålda matchtröjorna. I 3 926 dagar bar Nils Eric oss. Nu ska vi bära honom. 3 926 matchtröjor i hans ära.
AIK_Hero_koffe-notar

Tröjan finns i två olika modeller: 


Aeroswift – official player jersey

Det här är matchtröjan för dig som vill ha den autentiska känslan att exakt den tröjan som våra spelare representerar AIK fotboll i.

Tidigare år har AIK Fotbolls damer och herrar spelat i en tröja som i grund och botten är en replika-tröja. Detta förändras från säsongen 2018 då AIK Fotboll nu ingår i en exklusiv skara av klubbar som valts ut att spela med tröjor i Nike´s nya AeroSwift-teknologi. Bland andra utvalda klubbar märks FC Barcelona, Paris Saint-Germain FC, Tottenham Hotspur FC, Chelsea FC, AS Roma och Atlético Madrid.

Tröjorna i nya AeroSwift-teknologin är Nike´s mest avancerade tröjor hittills och är bland annat 10% lättare än tidigare Nike-modeller, är tåligare, stöter bort svett 20% snabbare och torkar 25% snabbare. Läs mer om mer AeroSwift-teknologin här.

Revolution – official supporter jersey

Detta är vår prisvärda matchtröja i supportermodell baserad på Nike´s revolution teknologi. Tröjan är mycket lik Aeroswift – official player jersey och har ett liknade detaljerat klubbmärke som den tröjan som spelarna har på sig när de spelar. Den skiljer sig dock något i textur och mönster och har en vävd Nike Swoosh till skillnad från den lättare silicon-varianten på official player jersey.

Läs mer om spelarnas hyllning till Nils-Eric Johansson här.

NIKE_AIK__02_LIFESTYLE_410
NIKE_AIK__12_NICO_STEFANELLI_142_preview
AIKshop-Samantha
AIKshop-Nisse

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018