Bilal Husseins första U21-mål

2019.03.25, kl 16:01
Det svenska U21-landslaget spelade under måndagen årets andra landskamp då man under lägret i Spanien ställdes mot Skottland och AIK:s Bilal Hussein spelade sin första U21-landskamp från start och gav dessutom Sverige ledningen.

Sverige vann med 2–1 (2–1) mot Skottland på Marbella Football Centre och Bilal Hussein spelade från start efter att ha debuterat för det svenska U21-landslaget i fredags då han byttes in i den 85:e minuten i landskampen mot Ryssland (0–2). Mot Skottland gav han Sverige ledningen i den åttonde minuten. Skottland kvitterade en kvart senare genom Barry Maguire, men Benjamin Mbunga Kimpioka från Sunderland AFC blev matchhjälte för Sverige då han slog in 2–1-målet i den 38:e minuten. Landskampen var den sista för detta läger och Bilal ansluter till AIK:s verksamhet igen.

– Det var kul att få spela 90 minuter och jag är riktigt glad över att vi vann och över mitt mål. Jag tycker att laget gjorde en riktigt bra match, säger Bilal Hussein till AIK Fotbolls hemsida.