Dela AIK och följ oss på riktigt

AIK är sammantaget största svenska klubb på sociala medier och nu har du som supporter, medlem, aktieägare, medarbetare och volontär möjligheten att Dela AIK med alla andra.

Dela just ditt AIK med dina AIK-vänner. Så vad kan du göra? Du kan ladda ned premiäraffischen och sätta upp den i fikarummet, hemma på kylskåpet, i skolan eller helt enkelt sprida den i de sociala medier där just du är aktiv. Du kan dela din favoritbild från en hemma- eller bortamatch eller kanske en bild på dig eller någon annan som du delar AIK med i era finaste AIK-plagg.

Framförallt kan du dela en match med dina vänner tillsammans på läktarna på Friends Arena och Skytteholms IP – och kom även ihåg att du även kan dela ditt årskort om du inte har möjlighet att gå på en hemmamatch.

Dela AIK i alla sociala medier och tagga #DelaAIK så dyker de bästa bilderna upp på denna sida.

AIK uppmanar alla att Dela AIK och kommer kontinuerligt under säsongen 2017 belöna de som delar AIK. Vi är överallt – nu delar vi med oss!

Den allsvenska säsongen närmar sig och AIK tar söndagen den 2 april 2017, kl 15:00 emot BK Häcken hemma på ett välbesökt Friends Arena. Biljetter till matchen köps enklast via denna sida. Har du ännu inte köpt årskort så gör du det via denna sida och missa inte erbjudandet om ett årskort till damlagets matcher för endast 100 kr. Damlaget inleder spelet i Elitettan skärtorsdagen den 13 april 2017, kl 15:00 då man tar emot Umeå IK FF hemma på Skytteholms IP.

Text: Charlie Ardent

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018