Elsa Törnblom uttagen till landslagsläger

2018.07.09, kl 10:00
Elsa Törnblom har blivit uttagen till ett landslagsläger som hålls på Bosön mellan den 10 och 13 Juli 2018. Vi har intervjuat Elsa Törnblom som till vardags spelar i AIK:s F19 lag inför det stundande lägret.

Hur känns det att bli uttagen?
– Det känns såklart jätteroligt att jag har blivit kallad till detta läger. Det ska bli kul att spela med spelare som jag tidigare inte spelat med och även träffa de tjejer jag känner sedan tidigare. Det är många duktiga fotbollsspelare som är kallade så konkurrensen är hög. Det ska även bli väldigt roligt att få spela ytterback igen vilket jag inte gjort på ett tag eftersom min position i AIK är forward. Jag känner mig i bra form så denna kallelse kom i en bra tajming tycker jag.

Vad har du för målsättningar med lägret?
– Målsättningen med lägret är såklart att göra mitt absolut bästa och visa vad jag går för. En personlig målsättning jag haft inför året är att försöka bli kallad till så många läger som möjligt. Därifrån har målsättningen varit att bli kallad till så många landskamper som möjligt. Detta läger är viktig för mig eftersom att det nu är F18-landslaget som gäller om man ska bli kallad. Därför blir det viktigt att vara förberedd och fokuserad för att kunna prestera. Så målsättningen skulle jag säga är att göra mitt yttersta och att fortsätta bli kallad efter det.

Tack Elsa för din tid och lycka till under lägret!

Text: AIK Ungdomsfotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll