Familjedagen 2017 på Karlberg

2017.05.31, kl 10:00
Äntligen är det dags för AIK Fotbolls årligt återkommande Familjedag på Karlberg som i år går av stapeln söndagen den 18 juni. Denna helgdag slår AIK Fotbolls herrlag upp dörrarna och välkomnar alla AIK:are till deras andra hem på Karlbergs träningsanläggning.

Familjedagen hålls i samband med att herrlaget tränar och efter träningen får alla på plats träffa spelare och ledare. Där kan ni passa på att få en autograf av just er hjälte i AIK.

Under dagen kan man träffa Gnagis och Lill-Gnagis, hoppa i hoppborgar, delta i 5-kamp, tipsrunda och dragkamp, få en ansiktsmålning, delta i diverse tävlingar och mycket mera. Helt enkelt en härlig sommardag med allt vad det innebär.

I AIK-caféet kan ni handla kaffe, te och svalkande drycker samt goda bullar och annat smått och gott.

AIK Shop finns självklart på plats där ni kan handla svartgula souvenirer. Dagen till ära finns ett paketerbjudande till ett bra pris. Passa på och köp det på plats.

För de som önskar kommer också entréavgiften att ge er ett fint tillfälle att se AIK Fotbolls damlag som spelar hemmamatch mot Assi IF i Elitettan på Skytteholms IP med avspark kl 16:00. Biljetter till denna match kan hämtas ut vid damlagets station på Familjedagen.

NYHET – Gratisbussar!!
Nu kan alla ni som ska åka från Karlberg till Skytteholm för att se matchen AIK – Assi åka med gratisbussar. Interbus ställer upp för AIK och kör två avgångar, kl 15 och cirka 15.30. Mycket praktiskt för alla er som vill hinna med både familjedagen och dammatchen!

Familjedagen-agenda-16-9 2

Vuxenpaket: 149 kr (entré samt mat och dryck)

Barnpaket: 99 kr (entré samt mat och dryck och gåvopåse)

Barn: 59 kr (entré samt gåvopåse för de minsta som ej äter mat)

I entréavgiften ingår entré och god mat och dryck från fantastiska Food trucks, gåvopåse till alla barnen inklusive idolkort samt inträde till dammatchen på Skytteholms IP efter Familjedagen. För de minsta som inte äter mat går det bra att välja alternativet utan mat.

Anmäl er och betala här senast onsdagen den 14 juni 2017.

På AIK Fotbolls fotosida kan du här se hur det såg ut på förra årets Familjedag. AIK Play var även på plats och filmade under den härliga dagen.

Vi ses på Karlberg den 18 juni, varmt välkomna hela AIK!

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll