Förändringar i valberedningen för AIK FF

2018.02.06, kl 11:00
Information från valberedningen: Vi är inne i en intensiv fas där vi känner att det är viktigt att kommunicera att vi representerar en bredd av medlemmar. I och med detta har vi beslutat oss för följande. De adjungerade medlemmarna i valberedningen, Per Hägerö och Gustaf Eriksson, lämnar valberedningen för att endast sitta i nomineringskommittén. Istället adjungeras Andreas Ahlqvist och Bojan Djordjic in i valberedningen. Det täta samarbetet mellan valberedningen och nomineringskommittén fortsätter som förut.

Vi känner att både Andreas och Bojan kan tillföra mycket kring vårt arbete med att hitta lämpliga styrelseledamöter. De är med i våra möten med att fylla och komplettera nuvarande styrelse.

Valberedningen består av
Patrik Karlsson, ordförande
Andreas Ahlqvist, adjungerad
Bojan Djordjic, adjungerad

Presentation av Andreas Ahlqvist
Jag ser fram emot detta uppdrag och det är en ära att få hjälpa klubben i mitt hjärta, att få så mycket kompetens som möjligt så vi kan fortsätta utvecklas som klubb och nå fler framgångar. Är 42 år, bor i Fruängen tillsammans med min flickvän och våra två barn. Jag är uppväxt i Tullinge i södra Stockholm. Är entreprenör sedan 15 år och driver/representerar olika förtag som levererar bland annat installationsmaterial till EL och materialleverantör till infrastruktur under mark. Via många års arbete har jag ett brett kontaktnät i näringslivet från olika branscher. Självklart är jag AIK:are sedan barnsben och gick på både AIK hockey och fotboll med min far redan från unga år, och hela min släkt håller på Gnaget. Jag är sportintresserad generellt, men fotboll är den sport jag brinner för mest. Har spelat fotboll i hela min uppväxt, och Tullinge TP är min moderklubb. Spelade i Spårvägen från jag var 16 år tills jag var 19 år. Representerade P17, P18, reservlaget när vi spelade i reservlagsallsvenskan.

Presentation av Bojan Djordjic
Jag ser fram emot detta uppdrag för att jag verkligen VILL göra skillnad med min erfarenhet som spelare, ledare och supporter. Utan känslan VI och NI ska vi GEMENSAMT visa respekt och kärlek till vårt vackra klubbmärke samt arbeta för samma mål för att göra klubben stabilare och bättre. Låt oss börja ro mot samma håll mina bröder och systrar. Född i Belgrad den 6 februari 1982. Jobbar som fotbollskonsult på MTG Sport (Viasat) samt för Manchester Uniteds egna tv-kanal MUTV. Före denna utomlandsproffs i bland annat klubbar som Manchester United, Glasgow Rangers och Röda Stjärnan. STOLT AIK:are som är fostrad i IF Brommapojkarna.

Meriter:
– Nio U21-landskamper för Sverige
– Jimmy Murphy’s Young Player of the Year 2000 i Manchester United FC
– Liga och cupguld 2004 med Röda Stjärnan
– Skotsk mästare och ligacupguld 2005 med Rangers FC
– SM-guld och cupguld 2009 med AIK
– Supercupfinalen 2010 med AIK
– Ungersk mästare 2011 med Videoton FC

Text: Valberedningen

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll