2017.09.04, kl 11:19

Gnagisland inför AIK - Halmstads BK

Hjärtligt välkomna till årets andra Gnagisland söndagen den 17 september, innan AIK tar emot Halmstads BK hemma på Friends Arena. Detta får du bara inte missa!

Ansiktsmålning, AIK-ballonger, hoppborgar, fiskdamm och en massa annat roligt utlovas till alla barnen. Gnagis och Lill-Gnagis finns självklart på plats med varma, goa kramar till alla.

Träffa AIK-riddarna i deras tält och bli dubbad till AIK-riddare samtidigt som du får ett fint diplom som du kan ta med hem och hänga på väggen.

AIK Ishockey är med oss denna söndag och visar upp sin verksamhet med både herr- och damlaget. Här kan du passa på att spela hockey med din hockeyhjälte och glöm inte att fråga efter autografer från alla spelarna! Här kan du också passa på att köpa ditt säsongskort till säsongen som startar redan på tisdag den 19 september.

Kom och träffa fotbollspelare från AIK Dam som håller i en spännande fotbollstävling och skriver autografer.

AIK Ungdomsfotboll har dagen till ära tagit en fotbollsplan till Gnagislandet. Hos dem kan du spela spontanfotboll, tävla i en gissa rätt tävling samt få svar på allt om ungdomsfotbollen och AIK-stilen.

Hos AIK Golf kan du testa på att putta rätt samt att du är med och tävlar om ett fint pris hos dem.

I AIK Shops tält kan du som alltid handla mängder av fina svartgula souvenirer, allt från Gnagis-gosedjur till halsdukar, mössor och flaggor eller varför inte ett minikit?

På scenen möter vi den busige och glada Clownen Sigge som kommer på besök! I föreställningen Clownen Sigges Lek & Lär skola får barnen hjälp att hantera bokstäver och siffror. De äldsta barnen får också ett par tankenötter att lösa. Med skoj och lek smyger Sigge in sina coola tips. Något för alla med andra ord. Sigge hejar ju på AIK, precis som alla vi andra gör och man vet aldrig hur det ska sluta när han trollar och skojar med oss.

Innan det blir det både gympa och dansstopp med underbara svartgula Bettan! Bettan är grym på att få oss att dansa och röra på oss till fantastiska toner! Ja, det är väldigt svårt att stå still när hon börjar svänga loss.

Den 23 september är det dags för VM-deltävlingen Stockholm Speedway Grand Prix på Friends Arena, men redan nu på kan du träffa den fyrfaldiga världsmästaren Greg Hancock som är med oss denna dag. Ta chansen att titta närmare på en speedwaycykel och hör fjolårets världsmästare berättar mer en av världens snabbaste motorsporter.

Och till sist så får ni inte missa godisregnet från scenen när vi avslutar Gnagisland för att gå in på matchen och heja på världens bästa lag.

PÅ SCENEN

13:30                  Gympa och dansstopp med Bettan
14:00                  Clownen Sigges Lek & Lär skola
14:30                  Vinnare i tävlingarna samt godisregn

Vi startar upp Gnagisland kl 12:00 och avslutar ca kl 14:40 så att ni hinner in till matchen i tid.

Riktigt varmt välkomna hälsar Gnagis & Co!

I samarbete med ZILLOMAN http://www.zilloman.com
Biljetter till matchen köps enklast här.
Läs mer här om AIK Fotbolls arrangemang i samband med hemmamatcherna 2017.
På vår fotosida kan du gå in och se bilder från alla våra genomförda arrangemang.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018