2017.05.29, kl 16:23

HAMMER SPORT AG ny partner till AIK Fotboll

Fotbollsfys handlar om att vara skadefri, frisk och tillräckligt vältränad för att klara av det arbetssätt/spelidé, som laget/klubben och den rollen spelaren varje match hela året. AIK Fotboll har i sin avsikt att vara en av Sveriges ledande klubbar inom området fotbollsfys.

“Att HAMMER SPORT väljer att ingå ett samarbete med AIK ser vi som en självklarhet. HAMMER har funnits i över 100 år likt AIK och vi ser flera likheter mellan våra varumärken. HAMMER är en stor global aktör inom gym/fitness branschen och  vi vill genom detta samarbete visa upp oss på den Svenska marknaden som är ganska ny för oss. Då passar AIK oss perfekt.

Med ett helt nytt gym på Karlberg så vet vi att AIK kommer att öka sina möjligheter att vinna ett SM-guld kanske redan i år.

Vi på HAMMER ser fram emot ett långsiktigt samarbete med AIK som kommer att skapa bättre förutsättningar för klubben och deras supportrar att vinna fler matcher, fler SM-guld.”

– Magnus Wihlborg, HAMMER SPORT AG

Följ AIK:s kanaler i sociala medier för att se ombyggnationen av AIK Fotbolls herrlags gym på träningsanläggningen Karlberg.

HAMMER kommer att vara synliga utanför Friends Arena med några av sina produkter under kvällens match mot Malmö FF.

Vill ni veta mer om HAMMER kan ni gå in på deras hemsida www.hammer-training.se

Om HAMMER SPORT AG

De två varumärkena HAMMER och Finnlo från HAMMER kombinerar funktionalitet med design och den senaste tekniken. Traditionen formar vår framtid. Hammer har i över hundra år tillverkat högkvalitativa sportprodukter. Vi distribuerar idag fitnessutrustning till mer än 50 länder runt om i världen. Vårt sortiment innehåller 600 olika produkter och mer än 2,3 miljoner nöjda kunder använder fitnessprodukter från Hammer.

HAMMER SPORT AG:s huvudkontor ligger i Neu-Ulm och det var också här det hela startade för 100 år sedan. Det är här alla idéer, all design och all utveckling har sitt ursprung.

Våra internationella distributionspartners är en del av vår företagskultur. Detta bevisar att vårt fokus ligger lika intensivt på våra internationella kunder. Alla våra serier finns i våra 10 egna HAMMER-butiker, samt i några av våra 60 partnerbutiker över hela Europa.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll