Information från valberedningen i AIK FF

2017.04.26, kl 09:30
Kära medlemmar, Valberedningen i AIK FF vill kort informera om den arbetsplan vi har bestämt inför årsmötet 2018. Vi har valt att fortsätta arbeta tillsammans med Nomineringskommittén i AIK Fotboll AB inför deras bolagsstämma 2018 för vi tror att det är bäst för AIK Fotboll.

Årsplanen ser i grova drag ut enligt följande:
Under maj, juni och juli 2017 kommer vi att träffa styrelseledamöterna för en avstämning och avser också att träffa anställda, organiserade supportergrupper, andra AIK-organisationer samt större aktieägare i syftet att uppdatera vårt befintliga analysunderlag.

Under augusti, september och oktober 2017 kommer vi att genomföra en analys och se om vi behöver göra några förändringar utifrån vad AIK Fotboll behöver. Det kan exempelvis handla om att addera ytterligare en kompetens. Styrelsen i AIK Fotboll är ett viktigt bollplank i den här delen, då det kan vara behov som de identifierat.

Under november och december 2017 har vi sedan återkopplingar och räknar därefter med att styrelseförslaget till årsmötet (och till AIK Fotboll AB:s bolagsstämma) finns klart i slutet av januari 2018.

Som tidigare kommunicerats är en av våra viktiga frågor arbetet med att tillföra mångfald i styrelsen.

Valberedningen i AIK FF

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll