Kommunikationsträff med AIK Fotboll

AIK Fotboll introducerade i våras en ny mötesform då AIK-medlemmar, årskortsinnehavare och aktieägare bjuds in till en informell träff med representanter från AIK Fotbolls styrelse och ledning på AIK Fotbolls kontor i Solna.

Fredagen den 15 september mellan kl 12:00 och 13:00 är det dags för årets tredje träff. Under en timme träffas representanter från AIK Fotboll (minst två personer) och medlemmarna/årskortsinnehavarna/aktieägarna över en kopp kaffe med en öppen frågestund om nuläget och framtiden för AIK Fotboll. AIK Fotboll kommer att fortsätta bjuda in till de uppskattade informationsmötena i samband med kvartalsrapporterna, men vi hoppas att denna mer avslappnade mötesform kan bidra till en utökad kommunikation med aktuell informationen om vad som händer i klubben.

Är du intresserad av att komma till AIK Fotbolls kontor för denna träff? Vi är mycket tacksamma om du anmäler ditt deltagande till mejladressen fotboll@aik.se så att vi vet att vi har rätt lokal tillgänglig och att kaffet räcker till alla.

Styrelsen bjuder in till de här träffarna under 2017:
#1 – 2 juni
#2 – 18 augusti
#3 – 15 september
#4 – 20 oktober
#5 – 17 november
#6 – 15 december

*Alltid kl 12:00 på fredagar (eventuella ändringar publiceras på hemsidan).

Varmt välkomna!

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018