Lindkvist och Kpozo spelklara för AIK

Under lördagseftermiddagen fick AIK Fotboll även beskeden att nyförvärvet Rasmus Lindkvist och tidigare utlånade Patrick Kpozo är helt spelklara för klubben och därmed uttagningsbara till söndagens toppmöte på Friends Arena mellan AIK och IFK Norrköping FK. Vi rekommenderar köp av biljetter redan idag då många åskådare väntas till den allsvenska matchen.

– Vi är glada och tacksamma över de arbetsinsatser som har gjorts för att få till spelklarheterna för Rasmus Lindkvist samt Patrick Kpozo och AIK Fotboll vill rikta ett stort tack till Svenska Fotbollförbundet och det norska fotbollsförbundet för deras arbete med denna fråga, säger AIK Fotbolls sportchef Björn Wesström.

AIK Fotboll gjorde den 3 juli 2017 klart med Rasmus Lindkvist. Lindkvist har de senaste fyra säsongerna spelat för norska Vålerenga IF där han svarat för 10 mål och 16 målgivande passningar på de 85 spelade tävlingsmatcherna för klubben från Oslo. Han har tidigare spelat i Östersunds FK, Dalkurd FF och Skellefteå FF.

Patrick Kpozo kom till AIK under sommaren 2015 och har hittills spelat 18 tävlingsmatcher, varav 17 från start, i AIK-tröjan och han har noterat fyra målgivande passningar i dessa matcher. Under den första halvan av säsongen 2017 var han utlånad till norska Tromsø IL.

Söndagen den 16 juli, kl 17:30 tar AIK emot IFK Norrköping FK i ett allsvenskt toppmöte på Friends Arena. Biljetter till den mycket viktiga matchen köps enklast via denna sida.

Text: Stefan Mellerborg
Kpozo-Hero

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll