Per Karlsson "Till vår kapten"

2018.03.22, kl 19:00
2018 är året då vi utmanar. Allt som möter oss men också allt som står bakom oss. På vägen kommer vi också att utmanas. Det är vi vana vid. 2018 blir ett sanningens ögonblick. I år utmanas vi men vi gör det en man kort. I år utmanas vi att hålla linjen utan dig, vår kapten.

NissePatch

I år utmanas vi att göra som du lärt oss, att vända det som utmanar till vår fördel, vår styrka. Att göra det AIK alltid gör bäst. Att växa med utmaningen.

I år, 2018 – sanningens ögonblick – tar vi oss an utmaningarna i din ära. Vi tillägnar årets matchtröja till dig och bär den med stolthet.

3 926 dagar som vår tydligaste ledstjärna. För lika många dagar ska lika många tröjor lysa på våra läktare. En tröja för varje dag som du burit oss. För allt svett och blod. För all glädje och sorg.

Ansvaret du alltid tagit måste vi alla nu dela på. Vi måste alla hålla linjen. Med din tröja blir vi alla din avbild. Om vi är tusentals som bär den så blir vi inte en man mindre. Vi blir tusentals fler.

Du bar oss. Nu bär vi dig. Vår kapten.

Fredagen den 23 mars släpps vår nya matchtröja till försäljning. För att hedra vår kapten kommer herrlaget i år att spela med en unik ”Vår kapten-patch” på armen. Patchen finns i limiterad upplaga och kommer att monteras kostnadsfritt på de första 3 926 sålda matchtröjorna. I 3 926 dagar bar Nils Eric oss. Nu ska vi bära honom. 3 926 matchtröjor i hans ära.

Vår kapten.

/Per Karlsson

Köp årets matchtröja på www.aikshop.se eller i AIK Shop på Friends.

Köp biljett till premiären mot Dalkurd och var med och hedra vår kapten.

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll