Publiksuccé i Svenska Cupen!

2018.03.17, kl 19:28
Imorgon spelar AIK semifinal i Svenska Cupen på Friends Arena mot Djurgården och den matchen kommer likt de tre tidigare matcherna för AIK:s del bli en publiksuccé!

Redan före morgondagens match så har AIK noterat det högst publiksnittet av samtliga lag i Svenska Cupen 2018. De tre första matcherna som AIK har spelat mot Syrianska, Halmstad och Örebro är de matcher som intar de tre översta pallplatserna i årets publikliga. Då ska det noteras att två av dessa matcher spelats på “bortaplan” på Tele2 Arena.

Blickar vi lite vidare så kan vi konstatera att fotbollsintresset är högre i Stockholm än i både Göteborg och Malmö.

Efter semifinalen mot Djurgården kommer AIK att inneha de fyra översta platserna över de matcher med mest publik 2018 med ett publiksnitt på en bra bit över 10000 personer och totalt sätt uppåt 50 000 som sett AIK.

Naturligtvis är det fantastiskt att AIK med supportrar kan bjuda på dessa publikfester så här tidigt på året.

Har du ännu inte säkrat din biljett för cupsemifinalen så gör du det här.

Vill du sätta guldkant på besöket kan du boka vår Premiumsektion med perfekta platser och tillgång till bar med både match och dryck. Boka här!

Har du inte skaffat årskort ännu så gör du det på årskort.se och till sist så kan du även köpa lösbiljetter till de tre första matcherna på hemmaplan i Allsvenskan. Det blir idel stormatcher med en premiär mot Dalkurd, ett derby till mot Djurgården samt i den tredje matchen väntar IFK Göteborg.

Skaffa biljetter till dom tre matcherna här.

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll