Summering av årskortsintäkterna 2020

2021.01.11, kl 15:33
AIK Fotboll kan nu summera intäkterna av årskorten 2020, detta då klubbens deadline för att begära pengar tillbaka för årskortet gick ut vid årsskiftet 2020/2021.

Efter att deadline passerats kan AIK Fotboll nu konstatera att av de totalt 11 073 årskort, inklusive årskort till nätverk och partners, har 844 årskortsinnehavare valt återbetalning. 92,4% av årskorten har alltså efterskänkts till AIK Fotboll vilket är fantastiska siffror.

– Vi har inte kunnat ta för givet att någon årskortsinnehavare skulle efterskänka sitt årskort. Trots allt har vi inte kunnat ge tillbaka någonting av det som lovats när årskortet har sålts. Att då nästan 93% av alla årskort efterskänkts är mer än vad vi någonsin kunnat tänka oss. Det visar sig, gång efter annan, vilken enorm kraft som finns i den här klubben och hur viktigt AIK är för människor, säger AIK Fotbolls Vice klubbdirektör Fredrik Söderberg.

– För klubben har detta en avgörande betydelse för hur vi har möjlighet att starta upp 2021. Så länge det finns publikrestriktioner är läget allvarligt för vilken elitklubb som helst, men att vi åtminstone har möjlighet att tillgodoräkna oss i princip hela årskortintäkten är enormt viktigt, avslutar Fredrik Söderberg.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll