Tack till alla för Familjedagen!

2017.06.20, kl 11:40

TACK!

AIK Fotboll vill från spelare, ledare och övriga anställda rikta ett stort tack till alla er supportrar och medlemmar som besökte Familjedagen på Karlberg under söndagen, speciellt glada är vi över att det ser ut att bli fler och fler barn för varje år.

Tack vare er och den starkt skinande solen kan vi idag konstatera att arrangemanget slog rekord i antal besökare. Det är givetvis oerhört glädjande och tyder på ett arrangemang med stark tradition och stor betydelse för våra supportrar. Nedan följer en länk där ni kan se foton från söndagen.

http://aikfotbollfoto.se/2017/06/familjedagen-2017/

Vi hade inför årets Familjedag valt att försöka utveckla en del inslag för att höja nivån. Vi är medvetna om att konceptet och vår jungfruresa med Food Trucks innebar att en del besökare inte blev tillfredsställda då teknik och kapacitet tyvärr drabbade leveransen, samtidigt är det också roligt att ta del av de positiva kommentarerna kring det varierande matubudet och den goda maten, vi är tacksamma för all feedback vi fått, vi kommer att arbeta med att säkerställa leveranser på ett bättre sätt för framtiden och arbeta för att utveckla evenemanget ännu mer till kommande år.

Väl mött på Familjedagen 2018 och vi hoppas få ert förtroende igen.

AIK Fotboll

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll