2018.04.19, kl 11:38
Veckans Nätverkpartner är SHARP.

SHARP erbjuder i Sverige marknadsledande produkter och tjänster anpassade för företag inom olika branscher.

SHARP levererar dokumenthanteringslösningar med multifunktionsskrivare, mjukvaror, tjänster och lösningar för videomöten och konferensrum till kontorskunder. SHARP hjälper företag med IT-tjänster som privat- och publikt moln, hosting, backup och distansdrift. Till butik-, hotell- och restaurangbranschen erbjuds både paketerade lösningar inom digital skyltning och betalningslösningar för många olika behov.

AIK Fotboll ställde några frågor till Josefin Hällback på SHARP

– Hur ser ni på samarbetet med AIK?
“Sharp ser positivt på vårt samarbete med AIK och tycker det är roligt att få vara med och utveckla affärsnätverket i klubben. Det är en bra plattform att på ett naturligt sätt träffa andra företag och knyta kontakter.

Det känns extra roligt att klubben själva använder Sharps produkter och lösningar på kansliet. Det är vi stolta över och det är kul att se att AIK ligger i framkant och jobbar på moderna sätt. På Karlberg till exempel, kör man taktik och spelupplägg på en stor interaktiv touchskärm. Att vi får vara en del av att utveckla klubbens arbetssätt ser vi som en viktig del i samarbetet”

-Vad känner ni kring AIK:s arbete 2018 med företag?
“Vi tycker det är bra att klubben satsar ordentligt på affärsnätverket, det skapar mervärde för oss på Sharp. Det känns som att AIK förstått värdet av och verkligen jobbar för att skapa möjligheter för oss som sponsorer. Vi värdesätter att kunna träffa nya företag och med hjälp av AIK:s stöttning skapa naturliga affärsmöjligheter”

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll