Premium 2018

AIK Fotboll erbjuder tre olika Premiumalternativ 2018.

Från och med tisdagen den 19 december 2017, kl 10:00 kan ni som hade årskort 2017 säkra era årskortsplatser på de nya sektionerna Klubbstol och Lounge. Årskorten skaffar man på friendsarena.se på samma sätt som man skaffar vanliga årskort.

Klicka här för att skaffa ditt premiumårskort nu!
(observera att du måste logga in för att kunna boka plats)

Information
Den västra långsidan på läktare 2 på Friends Arena är avsedd för de olika premiumalternativ som erbjuds. Premiumläktaren når man via rulltrappan från entré B eller via entré D.

För 2018 års säsong sker nu en rad förbättringar och utökningar som utvecklats av AIK Fotboll i samarbete med Stockholm Live som operatör av arenan samt Operakällaren som leverantör.

  • Klubbstol. NY SEKTION! Klubbstol ersätter Västra Övre på den sektionen. Klubbstol innebär att man förutom matchbiljett också får en varmrätt från Operakällaren innan matchen samt en dryck (öl/vin/cider/läsk). Naturligtvis har man tillgång till en egen bar med fullständiga rättigheter, mjuka sköna stolar på långsidan och en fantastisk blick över planen.
    Årskort Klubbstol: 12 999 kr Klicka här för att skaffa ditt Årskort på Klubbstol nu
  • Lounge. NY SEKTION. Här får man tillgång till en egen bar med fullständiga rättigheter samt möjlighet att köpa hamburgare med mera från en egen kiosk. Här sitter man i samma sköna stolar som övriga premiumgäster med samma fantastiska vy över planen. Entré sker via rulltrappan från entré B. AIK Fotbolls nya Guldkort gäller för Lounge.
    Årskort Lounge: 5 999 kr Klicka här för att skaffa ditt Årskort i Lounge nu!
  • AIK kommer ta en allt aktivare plats i leveransen av upplevelsen på plats under match. Allt för att bättre kunna garantera alla besökare en bra leverans och AIK-stämning.
  • Nätverket justeras för att ge en bättre helhetsupplevelse, service och volym. Både för de som har årskort för sina Nätverksplatser, men öppnar även upp bättre för Match Day Hospitality.
  • Västra Övre tas bort. Platserna på den sektionen ersätts med Klubbstol.

De som har haft årskort på Västra Övre kommer att ha förtur till att boka Klubbstol på de platser de hade 2017 även för 2018. Den förturen gäller fram till och med 12 januari 2018. Efter det släpps alla icke-bokade stolar upp till försäljning med start den 25 januari.

Nätverket
Årskort till AIK:s Nätverk skaffar man direkt av AIK:s säljavdelning.
athena.nikou@aikfotboll.se
henrik.miger@aikfotboll.se
ebru.gencer@aikfotboll.se

Frågor besvaras av:
Gabriel Niklasson
tf Kommunikations- och biljettchef
gabriel@aikfotboll.se

Stefan Jonasson
Kommersiell Chef
stefan.jonasson@aikfotboll.se

Athena Nikou
Sales Manager
athena.nikou@aikfotboll.se

Klubbstol
Lounge
Nätverket

FAKTA ÅRSKORT 2018

VAD?
– Samtliga 15 hemmamatcher i Allsvenskan 2018. För de med årskort på någon av de tre familjeläktarna så flyttas man på de två derbymatcherna upp till läktare 3.
– Båda hemmamatcherna i Svenska cupens gruppspel 2018 ingår i mån av plats.*
– Förtur att köpa biljett till samtliga hemmamatcher i Uefa Europa League 2018.

* Observera att matchen mot Syrianska ingår om man köpt årskort senast 7 feb. För matchen mot Halmstad måste man ha köpt årskort före 20 feb. Biljetterna måste sen hämtas ut digitalt via länk som skickas ut från AIK Fotboll senast cirka en vecka innan match. Exakt tid anges i mailutskick samt i våra olika digitala kanaler. Observera att det ligger på årskortsinnehavare själv att se till att man plockar ut sin biljett i tid.

NÄR?
– Förnyelseperiod 14 november till 12 januari
Under den här perioden kan du som hade årskort 2017 välja att förnya din plats samt köpa till fler platser. Om du INTE förnyar din plats senast den 12 januari kl 23:59 kommer din/dina reserverade plats/platser att makuleras och det är inte säkert att du kan sitta på samma platser 2018.

Under förnyelseperioden går det också bra att nyköpa Årskort på Norra Stå, Familjeläktare 1 samt Familjeläktare Långsida. D v s du behöver inte haft årskort 2017 för att köpa årskort för 2018 på någon av de sektionerna.

– Bytesperiod 15 januari till 23 januari
Under den här perioden kan du som har förnyat ditt årskort byta till alla tillgängliga platser. D v s om någon med Årskort 2017 inte har valt att förnya sin plats så blir den platsen tillgänglig. Byteskostnad om 50 kr tillkommer.

– Nyförsäljning 25 januari
Alla tillgängliga platser släpps upp till allmän försäljning.

VAR?
– Online.
Du köper enklast ditt årskort på friendsarena.se.
Köper du årskortet online kan du som privatperson eller företag välja att delbetala ditt årskort med Klarna Konto.

– Friends Arenas Biljettkassa.
Vardagar kl 09:00 – 13:00.
Köper du årskortet här kan du som privatperson eller företag välja att delbetala ditt årskort med Klarna Konto.

Vid nyköp av årskort eller byte av plats utgår en extra avgift om 50 kr för själva kortet. Kortet är sedan tidlöst och gäller så länge du inte byter plats inför efterföljande säsonger.

Alla frågor kring årskorten hanteras av Friends Arena som man når via e-post på aik@friendsarena.se.

VILLKOR
Alla årskortsinnehavare har genom sitt köp accepterat de villkor som gäller för AIK Fotbolls årskort. Likaså ansvarar årskortsinnehavare som lånar ut sitt årskort att användaren följer villkoren.

Säkerhet: AIK Fotboll förbehåller sig rätten att stänga av årskortsinnehavare som inte uppträder i enlighet med gällande säkerhets- och ordningsregler. Ingen kompensation utgår till årskortsinnehavaren. Läs mer om ordningsreglerna på AIK Fotbolls hemsida.

Förlorat årskort: Anmäls till Friends Arena genom att mejla aik@friendsarena.se. Nytt årskort debiteras med 100 kr och det förlorade årskortet kommer att makuleras.

Flyttade eller avbrutna matcher, ändrade speldatum och ändrade spelplatser: AIK Fotboll ersätter inte årskortsinnehavare för matcher som flyttas och får nytt speldatum, avbryts alternativt spelas utan publik p g a beslut som inte fattas av AIK Fotboll. AIK Fotboll kommunicerar flyttade matcher och ändrade speldatum via hemsidan, nyhetsbrev och i sociala medier. Det ligger i årskortsinnehavarens intresse att besöka www.aikfotboll.se för aktuell information.

Entréer: Observera att den entré som står på ditt årskort kan komma att ändras på enstaka matcher om arrangemanget kräver det. Detta meddelas via www.aikfotboll.se.

Priser: Observera att priset på årskort kan komma att ändras utan förvarning. Detta meddelas via www.aikfotboll.se.

KONTAKT
Alla frågor kring årskort och lösbiljetter hanteras av Friends Arena. De kontaktas enklast via e-post aik@friendsarena.se (bifoga ditt kundnummer som du hittar på baksidan av ditt nuvarande årskort) eller via telefon 08 – 502 535 20 vardagar mellan kl 09:00 – 13:00.

Allmänna frågor kring biljetter och årskort kan ställas till biljett@aikfotboll.se. Mer information hittar du på www.friendsarena.se, www.arskort.se och www.aikfotboll.se.

FollowUs AIK
Alla som köper nytt Årskort eller förlänger sitt Årskort innan 31 december kommer att erhålla en månad fritt av tjänsten FollowUs AIK från Sportlib.

 

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018