AIK Fotboll erbjuder tre olika Premiumalternativ 2018.

Från och med tisdag 19 december kl 10 kan ni som hade årskort 2017 säkra era årskortsplatser på de nya sektionerna Klubbstol och Lounge. Årskorten skaffar man på friendsarena.se på samma sätt som man skaffar vanliga årskort.

Klicka här för att skaffa ditt premiumårskort nu!

(observera att du måste logga in för att kunna boka plats)

INFORMATION
Den västra långsidan på läktare 2 på Friends Arena är avsedd för de olika premiumalternativ som erbjuds. Premiumläktaren når man via rulltrappan från entré B eller via entré D.

För 2018 års säsong sker nu en rad förbättringar och utökningar som utvecklats av AIK Fotboll i samarbete med Stockholm Live som operatör av arenan samt Operakällaren som leverantör.

 • Klubbstol. NY SEKTION! Klubbstol ersätter Västra Övre på den sektionen. Klubbstol innebär att man förutom matchbiljett också får en varmrätt från Operakällaren innan matchen samt en dryck (öl/vin/cider/läsk). Naturligtvis har man tillgång till en egen bar med fullständiga rättigheter, mjuka sköna stolar på långsidan och en fantastisk blick över planen.
  Årskort Klubbstol: 12995kr
  Klicka här för att skaffa ditt Årskort på Klubbstol nu
 • Lounge. NY SEKTION. Här får man tillgång till en egen bar med fullständiga rättigheter samt möjlighet att köpa hamburgare med mera från en egen kiosk. Här sitter man i samma sköna stolar som övriga premiumgäster med samma fantastiska vy över planen. Entré sker via rulltrappan från entré B. AIK Fotbolls nya Guldkort gäller för Lounge.
  Årskort Lounge: 5999kr
  Klicka här för att skaffa ditt Årskort i Lounge nu!
 • AIK kommer ta en allt aktivare plats i leveransen av upplevelsen på plats under match. Allt för att bättre kunna garantera alla besökare en bra leverans och AIK-stämning.
 • Nätverket justeras för att ge en bättre helhetsupplevelse, service och volym. Både för de som har årskort för sina Nätverksplatser, men öppnar även upp bättre för Match Day Hospitality.
 • Västra Övre tas bort. Platserna på den sektionen ersätts med Klubbstol.

De som har haft årskort på Västra Övre kommer att ha förtur till att boka Klubbstol på de platser de hade 2017 även för 2018. Den förturen gäller fram till och med 12 januari 2018. Efter det släpps alla icke-bokade stolar upp till försäljning med start 25 januari.

NÄTVERKET
Årskort till AIK:s Nätverk skaffar man direkt av AIK:s säljavdelning.
athena.nikou@aik.se
henrik.miger@aik.se
ebru.gencer@aik.se

 

Frågor besvaras av:
Gabriel Niklasson
Kommunikations- och biljettchef AIK Fotboll
gabriel@aik.se

Stefan Jonasson
Kommersiell Chef
stefan.jonasson@aik.se

Athena Nikou
Sales Manager
athena.nikou@aik.se

Klubbstol
Lounge
Nätverket

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018