Frågor och svar - Årskort

FAKTA ÅRSKORT 2019

VAD?
– Samtliga 15 hemmamatcher i Allsvenskan 2019.
*Årskortsinnehavare på Familjeläktaren flyttas upp till läktare 3 på derbyna mot Djurgården och Hammarby. Man har sju dagar förtur att hämta ut sina biljetter innan vi släpper upp familjeläktaren på derbyn till allmän försäljning. Då kan vi inte längre garantera en plats.
– Båda hemmamatcherna i Svenska cupens gruppspel 2019 ingår i mån av plats.*
– När möjlighet finns ges också förtur till köp av biljetter till vissa bortamatcher samt eventuella Europamatcher på hemmaplan.

* Det kommer finnas ett sista datum för att köpa årskort för att man ska ges möjlighet att hämta ut en biljett till Svenska cupens hemmamatcher i gruppspelet. Det kommer också vara ett tidsbegränsat antal dagar då man kan hämta ut sina biljetter.

NÄR?
– Förnyelseperiod 24 september till 18 november
Under den här perioden kan du som hade årskort 2018 välja att förnya din plats samt köpa till fler platser. Om du INTE förnyar din plats senast den 18 november kl 23:59 kommer din/dina reserverade plats/platser att makuleras och det är inte säkert att du kan sitta på samma platser 2019.

– Bytesperiod 24 september till 18 november
Under den här perioden kan du som har förnyat ditt årskort byta till alla tillgängliga platser.

– Nyförsäljning 19 november januari
Alla tillgängliga platser släpps upp till allmän försäljning.

VAR?
– Online.
Du köper enklast ditt årskort på årskort.se 
Köper du årskortet online kan du som privatperson eller företag välja att delbetala ditt årskort med Klarna Konto.

– Friends Arenas Biljettkassa.
Vardagar kl 10:00 – 13:00.
Köper du årskortet här kan du som privatperson eller företag välja att delbetala ditt årskort med Klarna Konto.

Vid nyköp av årskort eller byte av plats utgår en extra avgift om 50 kr för själva kortet. Kortet är sedan tidlöst och gäller så länge du inte byter plats inför efterföljande säsonger.

Alla frågor kring årskorten hanteras av Friends Arena som man når via e-post på arskort@aikfotboll.se

VILLKOR
Alla årskortsinnehavare har genom sitt köp accepterat de villkor som gäller för AIK Fotbolls årskort. Likaså ansvarar årskortsinnehavare som lånar ut sitt årskort att användaren följer villkoren.

Säkerhet: AIK Fotboll förbehåller sig rätten att stänga av årskortsinnehavare som inte uppträder i enlighet med gällande säkerhets- och ordningsregler. Ingen kompensation utgår till årskortsinnehavaren. Läs mer om ordningsreglerna på AIK Fotbolls hemsida.

Förlorat årskort: Anmäls till Friends Arena genom att mejla arskort@aikfotboll.se. Nytt årskort debiteras med 100 kr och det förlorade årskortet kommer att makuleras.

Flyttade eller avbrutna matcher, ändrade speldatum och ändrade spelplatser: AIK Fotboll ersätter inte årskortsinnehavare för matcher som flyttas och får nytt speldatum, avbryts alternativt spelas utan publik p g a beslut som inte fattas av AIK Fotboll. AIK Fotboll kommunicerar flyttade matcher och ändrade speldatum via hemsidan, nyhetsbrev och i sociala medier. Det ligger i årskortsinnehavarens intresse att besöka www.aikfotboll.se för aktuell information.

Entréer: Observera att den entré som står på ditt årskort kan komma att ändras på enstaka matcher om arrangemanget kräver det. Detta meddelas via www.aikfotboll.se.

Priser: Observera att priset på årskort kan komma att ändras utan förvarning. Detta meddelas via www.aikfotboll.se.

KONTAKT
Alla frågor kring årskort och lösbiljetter hanteras av Friends Arena. De kontaktas enklast via e-post arskort@aikfotboll.se (bifoga ditt kundnummer som du hittar på baksidan av ditt nuvarande årskort) eller via telefon 08 – 502 535 20 vardagar mellan kl 09:00 – 13:00.

Allmänna frågor kring biljetter och årskort kan ställas till biljett@aikfotboll.se. Mer information hittar du på www.friendsarena.se, www.arskort.se och www.aikfotboll.se.

Steg för steg guider

Förnya årskort

Förnya årskort – byta befintlig plats

Köpa nytt årskort

Förnya årskort & köp av fler 

Köpa årskort i present

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018