Årskortsklubben

AIK Fotboll i samarbete med O’Learys i Mall of Scandinavia har glädjen att presentera Årskortsklubben. Inför årets hemmamatcher i Allsvenskan erbjuds AIK Fotbolls årskortsinnehavare platser i en exklusivt avskärmad AIK-profilerad del på O’Learys med AIK Fotboll på skärmarna, där det vid varje match bjuds på en gäst med koppling till AIK och information inför avspark medan mat och dryck serveras.

180415 AIK:s Rasmus Lindkvist jublar med Kristoffer Olsson , Henok Goitom och Tarik Elyounoussi efter 1-0  under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan AIK och DjurgŒrden den 15 april 2018 i Stockholm.
Foto: Simon HastegŒrd / BildbyrŒn / Cop 118

Inför varje allsvensk hemmamatch under 2018 erbjuds AIK Fotbolls årskortsinnehavare en exklusiv sittning i en speciell AIK-del av O’Learys i Mall of Scandinavia där ni kan äta och dricka gott. Vi tittar på AIK-klipp, möter dagens gäst och får information inför den kommande hemmamatchen. För att få tillträde till Årskortsklubben har du fått ett mejl om du köpt årskort. Saknar du bokningslänk skicka ett mejl till slo@aik.se. Självklart går en del av intäkterna till AIK Fotboll då du bokar via länken. Observera att du måste ha årskort 2018 för att kunna boka din plats hos O’Learys i Mall of Scandinavia och antalet platser är begränsade till 125 personer. Boka era platser här. Välkommen hem.

Observera att endast årskortsinnehavare kan boka platser i Årskortsklubben.

Annonser

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2019