Matchday Hospitality – Exceptionell fotbollsupplevelse med total VIP-känsla

AIK är en av de äldsta och mest framgångsrika fotbollsklubbarna i Sverige. Söker du efter en fotbollsupplevelse utöver det vanliga? Då rekommenderar vi varmt att ni gör ert nästa matchbesök extra speciellt med vårt Matchday Hospitality-koncept.
IMG_4942

Meny från Operakällaren@friendsarena

Avnjut en AIK-match på Friends Arena i vår exklusiva premiumlounge, West Lounge.

Konceptet fungerar utmärkt för företagsevent, representation med viktiga kunder, födelsedagar eller andra speciella tillfällen.

Vi arbetar exklusivt med Operakällaren@friendsarena. Som en grupp av passionerade restauratörer är teamet på Operakällaren fokuserat på att skapa minnesvärda matupplevelser för alla våra gäster som besöker våra premiumytor.
Kökschefen arbetar hårt för att säkerställa att vi levererar en högkvalitativ och varierad meny vid varje match för att ge en unik matupplevelse varje gång.

Innehåll:

• VIP-entré B, slipp långa köer. 

• Direkt access till VIP-lounge två timmar innan avspark.

• VIP-terrass.

• Garanterad plats på arenans bästa läktare. Ni sitter på bekväma vadderade läktarstolar på västra långsidan etage 2 med förstklassig översikt över hela planen. Platserna är i direkt anslutning till loungen där ni även har reserverade bord för att avnjuta mat och dryck.

• 3-rätters meny signerad Operakällaren@friendsarena med god variation för alla smaker. Utöver det så serveras även korv i pausen.

• Dryckespaket (alkoholfria alternativ finns).

• Tillgång till VIP-terrass.

• Pre-game-intervjuer med kända AIK-profiler.

Pris 1.800 – 2.200 SEK, exkl moms per person

(Två prisnivåer: 1) Årets första och sista match, mot Hammarby, Djurgården, IFK Göteborg samt Malmö FF, 2) Övriga allsvenska lag).

Bokning sker direkt till: foretag@aikfotboll.se senast fem arbetsdagar före matchdagen.

Kontakta gärna vår Försäljning- och marknadsavdelning ifall ni har några ytterligare frågor.

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018