Bli partner

Partnerskap skräddarsytt efter era behov

Som partner till AIK Fotboll finns det mängder av möjligheter för ditt företag.

Med Sveriges starkaste varumärke inom sport samt Nordens största räckvidd vet vi att vi kan hjälpa er att nå era mål. Vår partnerpyramid är klassificerad efter vilken effekt ni kan åstadkomma på nationell respektive lokal nivå.

Vi på AIK Fotboll söker ständigt intressanta samarbeten, vi vet att sponsring fungerar, detta är ett perfekt tillfälle att omfamna den nationella kärleken för fotboll.

Partnerpyramiden för AIK Fotboll

Pyramid

Huvudpartner
Den viktigaste partnern till klubben. Innehåll: Titelsponsor, bröstsponsor på tröjan, exponering i TV och på arena, exponering av logga, aktivering genom spelare, hemsida och sociala medier samt hospitalitybiljetter.

Exklusiv Partner
Innehåll: Exklusivitet inom er affärssektor, titelsponsor, exponering på tröjan, exponering i TV och på arenan, exponering av logga, aktivering på hemsida och sociala medier samt hospitalitybiljetter.

Partner
Innehåll: Titelsponsor, exponering på arenan, aktivering på hemsida och sociala medier samt hospitalitybiljetter.

CSR Partner
Ett värdefullt sponsorpaket som möjliggör ditt företag att kommunicera ut företagets sociala ansvarstagande och bygga företagets image. Innehåll: Titelsponsor, gemensam partnerpresentation på arenan, sociala aktiviteter med spelarna, biljetter och digitala kampanjer.

Nätverket
Mer än bara en biljett – access till ett exklusivt nätverk under säsongen. Innehåll: Inbjudningar till olika exklusiva sponsringsevent, speciella B2B-tjänster, exponering i nyhetsbrev och matchprogram.


AIK Ungdomsfotboll

Lennart Johansson Academy Trophy
Lennart Johansson Academy Trophy är en inbjudningsturnering för Europas främsta fotbollslag i klasserna P13, P14 och F14. Turneringen spelas i Solna på Skytteholms IP under sista helgen i maj. Totalt deltar 30 lag från 17 olika länder, där Sverige representeras av AIK Ungdomsakademi.

Som en partner till Lennart Johansson Trophy bidrar du till att sätta AIK:s varumärke på den europeiska fotbollskartan. Turneringen genomförs i linje med AIK:s gemensamma värdegrund AIK Stilen och med Fair Play Corner som en viktig del i arrangemanget. Ladda ner filen här nedan för att läsa mer.

AIK U: Partnerskap Lennart Johansson Academy Trophy 2019

Ladda ner PDF-dokumentet för att läsa mer.

Fair Play Corner
Fair Play Corner är ett proaktivt och kontinuerligt arbete som genomförs i samband med turneringar arrangerade av AIK Fotboll. Med en gemensam mötesplats för deltagare och besökare förebygger och främjar Fair Play Corner en bättre och tryggare miljö för både barn och vuxna på plats under arrangemangen. Fair Play Corner verkar för människors-lika-värde och för en fotbollsmiljö där spelare, ledare, funktionärer och besökare tillsammans gör skillnad.

Är du eller ditt företag intresserad? För mer info, kontakta vårt säljteam!

Kommersiell Chef
Stefan Jonasson
070 – 431 12 57
stefan.jonasson@aikfotboll.se

Sales & Event Coordinator
Lisette Andersson
073 – 151 91 42
lisette.andersson@aikfotboll.se

Sales Associate
David Ridderdal
070 – 994 18 91
david.ridderdal@aikfotboll.se

Sales Associate
Melker Karlsson
073 – 334 99 64
melker.karlsson@aikfotboll.se

Sales associate
Henrik Miger
070 – 831 07 60
henrik.miger@aikfotboll.se

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2019