AIK Fotboll lanserar Företagselvan

2020.04.07, kl 17:45
Vanligtvis är våren den tid på året då fotbollen lever upp igen efter ett långt vinteruppehåll, så även på marknads- och företagssidan. Men då våren 2020 inte är som andra vårar gäller det att hitta innovativa lösningar för att vårda och förädla affärsrelationer.
Med anledning av detta lanserar nu AIK Fotboll konceptet Företagselvan.

Annons:

– Veckorna före den allsvenska premiären brukar vara de mest intensiva på året. För vår del kan det handla om att sälja matchvärdskap, LED-exponering på arenan eller andra aktiviteter kring våra matcharrangemang, säger Stefan Jonasson, kommersiell chef på AIK Fotboll.

Men då både Allsvenskans och Elitettans seriestarter har skjutits upp på grund av coronaviruset har förutsättningarna förändras.

– Nu handlar det om att göra det bästa av en svår situation och försöka vara nytänkande. Som ett led i detta har idén om Företagselvan fötts, säger Stefan Jonasson.

För de företag som väljer att gå med i Företagselvan ingår följande:

  • Två st Klubbstols-årskort säsongen 2020
  • En matchtröja, signerad av valfri spelare ur herr- eller damtruppen
  • Exponering i AIK Fotbolls sociala kanaler
  • LED-exponering på Friends Arena

Pris: 18 910 SEK.

– Målsättningen är att fylla en startelva i veckan de kommande veckorna. Vi testade den här idén på några av företagen i vårt affärsnätverk och responsen blev väldigt positiv, vi har redan sålt fyra platser. Det känns helt fantastiskt att så många företagare där ute visar AIK-hjärta och vill hjälpa oss under denna tuffa period, säger Stefan Jonasson och tillägger:

– Sedan kan man fundera på om man förknippar sitt företag med en lojal Per Karlsson, en världsvan Sebastian Larsson, en fartfylld Rosa Kafaji eller någon annan AIK-spelare. Men huvudsaken är att vi i slutändan alltid jobbar tillsammans som ett lag.

Vill du veta mer om Företagselvan? Ta kontakt med David Ridderdal (tel: 070 – 994 18 91) eller Melker Karlsson (tel: 073 – 334 99 64) så berättar de mer.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll