2018.02.13, kl 17:00

AIK Fotboll presenterar HomeMaid

AIK Fotboll kommer under rubriken #marknadsveckan att i text och bild presentera en handfull företag som valt att samarbeta med klubben och idag presenterar vi företaget HomeMaid. Vill du också bli en uppskattad samarbetspartner i AIK-familjen, kontakta AIK Fotboll redan idag.

AIK Fotboll samarbetar med HomeMaid och de är sedan 2018 med i Nätverket. HomeMaid är städföretaget som står för trygghet, kvalitet och engagemang.

“Det är ingen liten sak att släppa in någon i sitt hem, det förstår vi på HomeMaid. För över 20 år sedan grundades HomeMaid med tanken att det måste gå att leverera en högkvalitativ tjänst och samtidigt erbjuda de anställda så bra villkor att de vill stanna hos oss. Idag är vi Sveriges näst största hemserviceföretag så vi vågar säga att det fungerade. Vi har lång erfarenhet som företag, men framför allt har vår personal lång erfarenhet i sitt jobb. Erfaren personal med bra utbildning gör att ditt hem är i trygga händer. Vår kundnöjdhet är 97 % vilket säger mer om vår kvalitet än något vi kan skriva. Slutligen arbetar våra engagerade områdeschefer med inställningen att vi kan lösa nästan vad som helst”

Kontaktinformation till HomeMaid finns på denna sida och de är redo att ta hand om ditt hem så att du kan göra sånt som är viktigt för dig.

Om man som AIK:are använder koden “AIK1891” när man vill ha offert så får man ett bättre pris och dessutom går det en kick-back till AIK Fotboll.

Vill ditt företag synas tillsammans med AIK Fotboll under 2018? Kontakta då klubbens representanter för ett förutsättningslöst samtal där de berättar för dig hur vi tillsammans kan bli än mer framgångsrika (kontaktuppgifter finns på länken nedan). Till sist vill AIK Fotboll uppmana samtliga AIK-supportrar att under 2018 stötta klubbens samarbetspartner.

AIK Fotboll erbjuder tre olika Premiumalternativ 2018, läs mer på denna sida.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018