2018.02.13, kl 16:04

AIK Fotboll presenterar Marknadsveckan

Tävlingssäsongen inleds den kommande helgen och 2018 kommer att bli ett spännande fotbollsår på alla sätt. AIK Fotboll kommer under rubriken #marknadsveckan att i text och bild presentera en handfull företag som valt att samarbeta med klubben. Vill du också bli en uppskattad samarbetspartner i AIK-familjen, kontakta AIK Fotboll redan idag.

– Vi ser ett större intresse för att vara med på denna resa än tidigare år, vilket känns otroligt roligt. Under vintern har ett flertal nya samarbetsavtal förnyats och AIK Fotboll känns hetare än någonsin. Mycket av den positiva vinden som nu blåser kring klubben sker med anledning av de goda relationer som vi gemensamt har byggt de senaste åren, säger AIK Fotbolls kommersiella chef Stefan Jonasson.

Har du ett företag och ser AIK Fotboll som en bra och spännande samarbetspartner? En samarbetspartner som vunnit elva SM-guld, åtta cupguld och kvalificerat sig för gruppspelet i Uefa Champions League samt Uefa Europa League. En samarbetspartner som tagit en allsvensk medalj de senaste sju åren och kvalificerat sig för spel i Europa fem år i rad. En samarbetspartner som enligt tidningen Sport & Affärer var den svenska idrottsklubb som både 2016 och 2017 hade det starkaste varumärket.

En samarbetspartner som av Sveriges Annonsörer och medieanalysföretaget M-Brain efter en undersökning om vilka varumärken som flest gånger omnämnts i svenska redaktionella och sociala medier under 2017 hade AIK som enda idrottsklubb på topp 100-listan. På plats 1 till 4 fanns de sociala varumärkena Facebook, Twitter, Instagram och Youtube, men på femte plats före bland annat stora aktörer som Google, Volvo och Ikea fanns AIK.

Är detta skyltfönstret för ditt företag? Kontakta då klubbens representanter för ett förutsättningslöst samtal där de berättar för dig hur vi tillsammans kan bli än mer framgångsrika. Till sist vill AIK Fotboll uppmana samtliga AIK-supportrar att under 2018 stötta klubbens samarbetspartner.

AIK Fotboll erbjuder tre olika Premiumalternativ 2018, läs mer på denna sida.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018