2019.02.19, kl 18:02

AIK Fotbolls lag i eAllsvenskan

AIK Fotboll är överens med tre spelare som kommer att representera AIK Fotboll i eAllsvenskan 2019 som inleds den första helgen i mars. AIK Fotboll är med och tävlar om det svenska mästerskapet och en prissumma på sammanlagt 500 000 kronor.
AIKeFotboll_Hero_2800x1194

AIK:s trupp i eAllsvenskan 2019

Lukas Gummesson, 24 år från Östermalm i Stockholm är Sveriges bästa spelare online med flest vunna cashligor (Sveriges största onlineturnering) samt vinnare av Nordic Champions FIFA 17 (skandinavisk mästare). Lukas kommer att vara lagkapten för AIK i eAllsvenskan.

– Jag är otroligt stolt över att representera AIK och vi har lyckats få ihop ett bra lag som kommer att utmana om eAllsvenskan. AIK visar återigen att man ligger längst fram i utvecklingen och vi kommer att göra vårt yttersta för att supportrarna blir lika stolta över e-sportlaget som man är över fotbollslaget, säger Lukas Gummesson.

Följ Lukas online:
Instagram
Twitter
Svensk youtubekanal
Engelsk youtubekanal

Rasmus Nyström, 19 år från Tyresö i Stockholm gör sin andra säsong som representant för AIK Fotboll. Rasmus största merit är vinsten i Gothia eCup 2017, där flera ur dagens svenska elit fick se sig besegrade av Rasmus.

– Jag har varit i AIK i några månader nu men jag har inte fått chansen att tävla i någon stor turnering ännu. Därför är jag extremt taggad på att tävla i e-Allsvenskan. Vi har lyckats få ihop ett väldigt bra lag som jag tror kan utmana om topplaceringarna, säger Rasmus Nyström.

Följ Rasmus online:
Twitter
Instagram

Tobias Nordgren, 23 år från Alingsås gjorde sin debut i tävlingssammanhang 2017 då han slutade topp-8 i Dreamhack Winter där bland annat nuvarande lagkamraten Lukas Gummesson och flera andra välmeriterade spelare stod för motståndet. Han deltog och vann även eAllsvenskan 2017. Vidare har Tobias gått 40-0 i FUT Champions och slutat topp-10 i världen.

– Det är en ära att få representera AIK, Sveriges största klubb. Satsningen som AIK Fotboll gör på e-sport känns väldigt spännande och jag är taggad och kommer ge allt för att vi ska lyckas, säger Tobias Nordgren.

Följ Tobias online:
Twitter
Instagram
Youtube 

Ni kan följa AIK Fotboll i eAllsvenskan genom klubbens sociala medier Instagram och Twitter.

eAllsvenskan kommer att spelas på EA SPORTS FIFA19 på PlayStation 4 och ni kommer kunna följa alla AIK: matcher på streamingplattformen Dplay.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll