AIK Premiumårskort 2019

2018.11.14, kl 12:22
Som tidigare annonserats har AIK Fotboll i år öppnat upp förnyelsen och nyförsäljningen av årskort rekordtidigt. Sedan den 24 september har det varit möjligt att förnya sitt årskort. Undantaget har varit våra Premium-årskort där vi har behövt lite mer tid för att få en överblick av segmentet, framför allt se över innehåll och priser. Nu är vi färdiga med det arbetet och här följer därför en översikt av AIK Fotbolls Premium-årskort till 2019.

Lounge Access
Lounge Access har i år varit en succé. Sektionen har allt som oftast varit slutsåld, stämningen god och publiken nöjd. AIK Fotboll kommer självklart att fortsätta med Lounge Access även 2019. Nyhet för 2019 är att du som årskortsinnehavare kommer att ha möjligheten till att förboka din mat och dryck innan matchen, vilket också garanterar dig en sittplats vid bord. Information kring förbokning, inklusive meny och priser, kommer att skickas ut i god tid innan varje hemmamatch. Priset för ett årskort till Lounge Access är 6 450 SEK.

AIK Fotboll drivs av att ge våra supportrar så hög service som möjligt och infria de högt ställda förväntningar man har på oss som idrottsklubb och matcharrangör. Det gör vi bäst genom att fokusera på publikens behov och sätta besökaren i centrum. Därför lägger vi nu all vår kraft på att göra Lounge Access till en så bra premium-upplevelse som möjligt. Det innebär att årskortskategorin Klubbstol utgår då vi tror att vi levererar som bäst när vi kan fokusera på ett område. Lounge Access blir 2019 således den enda unika Premium-kategorin med möjlighet till att köpa årskort.

Tidplan
Årskortsförsäljningen för Lounge Access startar onsdagen den 21 november och gäller exklusivt för tidigare årskortsinnehavare på Premium fram t.o.m. den 2 december. Därefter kommer årskorten för Lounge Access att vara tillgängliga för alla.

Varmt välkommen till AIK Fotboll Premium 2019!

Fredrik Söderberg, Biljett- och marknadschef
Stefan Jonasson, Kommersiell chef

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2019