AIK Ungdomsfotboll i samarbete med Newbody

2018.11.26, kl 06:00
AIK Ungdomsfotboll har nyligen skrivit ett treårigt samarbetsavtal med Newbody. Newbody är ett företag som erbjuder föreningar och skolklasser försäljning av populära och lättsålda produkter.
Samarbetet innefattar att Newbody bland annat blir en viktig partner för AIK Fotbolls turneringsverksamhet.

Vi träffade ansvarige Maria Hagelqvist, Key Account Manager på Newbody, för en kort intervju.

Vilka är Newbody?
– Newbody har sedan 1987 hjälpt föreningar och skolklasser att tjäna pengar till sina drömmar. Sedan starten har dessa ideella föreningar tjänat över en miljard kronor genom att samarbeta med oss. Vi på Newbody brinner för att se till att föreningslivet ska vara till för alla, oavsett ekonomiska förutsättningar.

Varför har ni valt att samarbeta med AIK Ungdomsfotboll?
– AIK Ungdomsfotboll är ett föredöme på så många olika sätt. Att få samarbeta med en klubb som satsar stort på att fostra goda samhällsmedborgare och som verkar för en ökad folkhälsa samt tryggare fotbollsmiljö är såklart inspirerande för oss. Det värdegrundsarbete som AIK Ungdomsfotboll bedriver är såklart något vi vill vara en del av.

Vad kan ni erbjuda alla AIK Fotbolls ungdomslag?
– Det enklaste sättet att tjäna pengar till era mål. Våra produkter är väldigt omtyckta och efterfrågade – vilket gör att de i stort sett säljer sig själva. Att vi dessutom utvecklat en webbshop gör försäljningen ännu smidigare – eftersom att ni nu kan sälja via Facebook, mejl och messenger.
Vår erfarna support finns med er hela vägen och ser till att göra er försäljning så effektiv och smidig som möjligt.

Vi hälsar Newbody varmt välkomna till AIK Ungdomsfotboll!

Text: AIK Ungdomsfotboll

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2019