2019.01.30, kl 20:00

Är du en ambassadör för ditt område?

Hur många saker i livet kan beröra lika starkt när man går i första klass som i livets slutskede? Någonting som alltid är närvarande, men där ens engagemang ser olika beroende på var i livet man befinner sig? Svaret är lika enkelt som självklart, AIK.

Stöd AIK säsongen 2019 - köp årskort:

Årets årskortskampanj ”Med dig vill jag leva” vill belysa att AIK är en konstant genom livet, där våra läktare passar alla AIK:are oavsett vilken fas de befinner sig i livet. Familjeläktaren, Norra ungdom, Norra stå, Östra och Västra långsidorna eller Pensionärsläktaren. Det ska alltid finnas en läktare som passar just dig.

Målsättningen för 2019 är att sälja minst 12 000 årskort och på längre sikt 17 000 årskort inom tre år. För att vi ska lyckas med dessa högt uppsatta mål behöver vi nu ta nästa steg i kampanjen och engagera den folkrörelse som AIK är.

Vi söker nu ambassadörer runt om i Stockholm som kan hjälpa oss att driva på försäljningen i respektive område. Varje kommun, stadsdel eller område som köper tillräckligt många årskort kommer att lyftas fram under 2019 års allsvenska hemmamatcher. Målsättningarna för varje område är uppsatta i trappsteg, där belöningen ökar efter hur många nivåer som uppfylls.

Som ansvarig ambassadör för ditt distrikt jobbar du mot ett gemensamt mål som sätts upp tillsammans med AIK Fotboll. Du kommer att tilldelas de resurser och det material som krävs för att målet ska kunna uppnås.

Kontakta projektansvariga Nathalie Bergström på nath.bergstrom@gmail.com om du är intresserad av att bli lokal årskortsambassadör för AIK Fotboll.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2019