Biljettförsäljning till AIK Fotbolls fest

2018.11.09, kl 09:58
Säsongen 2018 är i ett ytterst avgörande skede. Söndagen den 11 november 2018 med avspark kl 15:00 avslutar AIK årets allsvenska säsong med ett möte mot Kalmar FF på Guldfågeln Arena i Kalmar.

Med anledning av rådande läge och för att kunna underlätta planeringen för många av er supportrar så vill vi redan nu starta försäljningen av biljetter till AIK Fotbolls Fest senare samma kväll. Med din säkrade plats på Festen är du varmt välkommen till Quality Hotel Friends för att fira avslutningen av säsongen tillsammans med AIK Fotboll.

Datum:        Söndagen den 11 november 2018.
Tid:               21:00 – 03:00.
Plats:           Quality Hotel Friends Arena. Ingång via entré K.
Pris:              595 SEK (inklusive moms)
Åldersgräns: 20 år

Max antal biljetter/köp: 4 stycken.

Underhållning i form av en feststudio med gäster, artister och DJ kommer att underhålla arrangemanget. Baren har fullständiga rättigheter och är kontantfri, d v s all betalning sker med kort. Det finns ingen tillgång till mat under festen men matigare tilltugg kommer att erbjudas i barsortimentet.

Inga systemkameror eller videokameror kommer att kunna tas in i festlokalen.

Det råder begränsad tillgång på de tillgängliga biljetterna till festen så vi rekommenderar att du omgående köper biljett för att säkra en plats till festen.

Observera att ingen återbetalning sker i händelse av utebliven fest. Allt överskott tillfaller i sådana fall AIK Ungdomsfotboll. Köp din biljett här: www.aikbiljett.se

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2019