Biljetterna släppta till den allsvenska premiären

2019.02.18, kl 16:56
Intresset är som vanligt stort att följa AIK Fotboll och onsdagen den 20 februari 2019, kl 10:00 släpptes äntligen biljetterna till AIK:s allsvenska premiär. Premiärmatchen spelas hemma på Nationalarenan, Friends Arena den 31 mars, avspark kl 15:00 och Östersunds FK står för motståndet. Vi uppmanar alla att köpa biljetter och årskort i riktigt god tid samt sprida ordet bland vänner och bekanta då vi återigen förväntar oss en mycket hög publiksiffra.

Stöd AIK säsongen 2019 - köp årskort:

Viktig information om biljetter till premiären
Förra året sålde premiären slut och supportrar fick vända hem utan att komma in på matchen. Allt pekar på att årets premiär kommer att sälja slut på samma sätt. Vi rekommenderar därför att ni säkrar biljetter så fort ni kan. Detta gäller särskilt till Norra stå där det finns ett mycket begränsat antal biljetter. Rekommendationen gäller även sittplats på långsidorna.

Viktig Information om årskort
Årskortet gäller givetvis till denna match och vi vill särskilt tipsa om att man bör säkra sitt årskort innan den 20 februari för att vara säker på att få plats. Detta gäller särskilt om du tänkt stå på Norra stå som kommer att sälja slut snabbt. Detsamma gäller sittplats på läktare 1 som kommer att sälja slut och de bästa platserna går givetvis åt först.

Biljetterna släpptes till försäljning onsdagen den 20 februari, kl 10:00 via den här länken.

Årskort köper du via denna sida eller direkt i AIK Shop. Du kan välja att betala med kort, kontant (i AIK Shop), mot faktura eller att betala månadsvis.

Text: Tobias Larsson

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll