Nu kan du byta plats på ditt årskort

2018.01.15, kl 14:30

Den 15 januari 2018 inleds bytesperioden

I fredags var sista dagen för att förnya sitt årskort om man med säkerhet önskade behålla samma plats och årskort som under 2017. Måndagen den 15 januari 2018 inleds nu bytesperioden som pågår fram till och med den 23 januari.
Från och med idag kan du som har köpt årskort för 2018 års säsong välja att byta plats. Nu när förlängningsperioden är över så är det flera bra årskortsplatser som varit spärrade för 2017 som blivit lediga och det är bland annat de platserna som ni nu kan byta till. För att byta plats så mejlar ni era önskemål till aik@friendsarena.se och uppger kontaktuppgifter samt årskortsplats som ni här för 2018 samt den plats som ni önskar byta till. Betalning och levereras sker sen i biljettkassan på Friends Arena.
Om ni väljer att byta till en dyrare plats så erlägger ni mellanskillnaden. Byter ni till en billigare plats får ni dock inte tillbaka några pengar.
Om man väljer att byta plats tillkommer det en avgift om 50 kr per person. Observera att detta beror på att man får ett nytt fysiskt årskort om man byter plats. Det gamla årskortet upphör att gälla. All information kring AIK Fotbolls årskort finns på arskort.se
Ni kan se alla lediga platser på den här länken
Text: AIK Fotboll

Se det senaste från AIK Play

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018