Exklusiv presentbox för dig som väljer att efterskänka ditt årskort

2020.11.20, kl 15:00
När Coronapandemin slog till mot vårt samhälle sträckte AIK Fotboll ut en hand till er supportrar – och gensvaret blev enormt!
Nu är det klubbens tur att ge någonting tillbaka. För även om viruset tillfälligt har lamslagit vår läktarkultur finns det inget som kan stoppa oss från att visa våra svartgula färger.

Över 11 000 årskort hade sålts till den allsvenska säsongen 2020 när plötsligt den eskalerande spridningen av Covid-19 förändrade alla förutsättningar för att uppleva fotboll på plats.

I samband med att Regeringen och Folkhälsomyndigheten gav klartecken till spel inför tomma läktare vände sig AIK Fotboll till klubbens allra trognaste supportrar – årskortsinnehavarna, och vädjade till den som hade möjlighet att efterskänka sitt årskort. Gensvaret blev fantastiskt och i skrivande stund har drygt 60% av klubbens årskortsinnehavare valt att avstå från återbetalning, medan ca 1% har hört av sig och bett om att få pengarna tillbaka för sitt årskort (övriga årskortsinnehavare har ännu ej gjort något aktivt val i frågan).

I formuläret som man fyller i för att efterskänka sitt årskort finns även alternativ om kompensation, bland annat i form av en exklusiv souvenir. AIK Fotboll har nu tagit fram en presentbox innehållande en särskild halsduk med en tillhörande pin. Produkterna kommer inte att gå att köpa i AIK Shop, utan är exklusivt för dig som valt att avstå återbetalning.

Scarf+pin

Halsduk och pin kommer att levereras hem till dig i en presentbox.

Vi är fullt medvetna om att en presentbox – eller vilken annan souvenir som helst – inte går att likställa med upplevelsen att se AIK på plats. Men vi hoppas att den kan bli en symbol för en handling ovärderlig för klubbens framtid.

Du som har valt att ta del av den exklusiva souveniren som kompensation behöver inte göra någonting ytterligare – din presentbox kommer att levereras hem till den adress som ditt årskort står registrerat på, preliminärt under december månad.

Har du köpt årskort för säsongen 2020 men ännu inte gjort något aktivt val? Då kan du fortfarande göra det via formuläret på den här sidan och på så sätt få din presentbox hemskickad. Det är fortfarande av stor betydelse att så många som möjligt gör sitt val, så tipsa gärna årskortsinnehavare i din närhet och dela med dig av den här länken.

Ett annat alternativ på kompensation är 15% rabatt på årskort för nästkommande säsong. Mer information om årskort för 2021 kommer inom kort – så håll utkik här på aikfotboll.se samt i våra sociala kanaler.

Slutligen: vårt största och varmaste tack för att du väljer att efterskänka ditt årskort – en handling gentemot klubben som inte nog går att understryka vikten i. Håll avstånd och var rädda om varandra så ses vi snart igen där AIK spelar!

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners

Branschexklusiva partners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll