Flygresa och biljettsläpp kvalomgång 2

2019.07.17, kl 22:45
Efter onsdagens seger över FC Ararat-Armenia är AIK vidare till Uefa Champions Leagues andra kvalomgång.
Där väntar slovenska NK Maribor. Biljetterna till hemmamatchen på Friends Arena släpps under torsdagen via aikbiljett.se och i AIK Shop.
Dessutom är AIK Fotboll glada över att kunna erbjuda våra supportrar möjligheten att flyga med laget för att se bortamatchen på plats i Slovenien.

Dubbelmötet med NK Maribor inleds med match på Stadion Ljudski vrt i Maribor onsdagen den 24 juli 2019 med retur på Friends Arena en vecka senare, onsdagen den 31 juli. Lösbiljetterna till AIK:s hemmamatch släpps i morgon torsdag, den 18 juli kl 13:00 via aikbiljett.se och AIK Shop.

Samtidigt har vi redan nu märkt av att det finns ett stort intresse från våra supportrar att resa med och stötta AIK på plats i Slovenien. Därför är vi glada över att kunna erbjuda möjligheten att flyga tillsammans med laget tur/retur till bortamötet.

– Flygresan till Maribor sker tisdagen den 23 juli (preliminär avgångstid ca kl 11) med hemresa tillbaka till Stockholm torsdagen den 25 juli (preliminär avgångstid ca kl 12).
– Priset för resan är 5.500 SEK och då ingår utöver flyg tur/retur även transfer till och från flygplatsen i Slovenien samt matchbiljett. Observera att boende inte ingår i priset utan måste bokas av respektive resenär.
– Tillsammans med vår resepartner Stricct Travel kan vi erbjuda boende på 3-stjärnigt hotell centralt i Maribor. Pris per dubbelrum/natt: 1590 SEK. Kontakta johan@stricct.se för mer info och bokning.
– Försäljningen startar nu på torsdag den 18 juli kl 10:00 och du som är Årskorts- eller Europakortsinnehavare har förtur på de totalt 105 platserna som släpps till flyget (max 2 köp/årskort).
UPPDATERAT: Resorna är nu släppt till allmän försäljning via den här länken.
– Försäljningen av resorna sker endast online på www.aikshop.se. Var förberedd på att du måste skriva in personuppgifter (passnummer etc.) för samtliga resenärer för att kunna slutföra din beställning. För svenska medborgare krävs inget visum för resor till Slovenien.
– Om inte alla resor säljer slut släpps resterande matchbiljetter till mötet NK Maribor – AIK till försäljning fredagen den 19 juli kl 10:00 (för Årskorts- eller Europakortsinnehavare, max 2 biljetter/årskort) samt kl 12:00 samma dag för övriga. Totalt har AIK tilldelats 540 st biljetter till bortasektionen. Dessa biljetter kan köpas både i butik och på www.aikshop.se för priset 200 SEK/st.

Mer detaljerad information kring resan kommer att meddelas via mail närmare avresedatumet (se till att dina kunduppgifter på aikshop.se är uppdaterade). För frågor kring resan, kontakta europa@aikfotboll.se.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2019

Sök på AIK Fotboll