Förnya ditt årskort redan idag

2018.09.12, kl 17:30
AIK Fotboll gör en stor satsning på årskortförsäljningen inför 2019. Ett steg i detta är att påbörja försäljningen av årskort tidigare än någonsin förut.
Redan den 24 september kan du som årskortsinnehavare förnya ditt årskort inför säsongen 2019 och förnyelseperioden pågår fram till den 18 november.

Observera att det inte kommer att finnas någon bytesperiod utan nyförsäljningen påbörjas direkt efter förnyelseperioden, det vill säga den 19 november. Däremot har befintliga årskortsinnehavare möjligheten att byta till en annan plats under nyförsäljningsperioden.

AIK Fotboll kan presentera flera nyheter i årskortsupplägget. Bland annat inför vi barnpris på alla årskortskategorier. Vi har förståelse för att kostnaden av ett årskort gör det svårt att ta med sig barn. Med upplägget om barnpriser tror vi att vi kan underlätta för många årskortsinnehavare att fortsätta köpa sitt årskort och samtidigt ta med sig barnen utan att det blir en alltför stor kostnad.

Vi väljer också att återgå till en stor familjeläktare placerad på södra kortsidan läktare 1. Detta gör vi för att kunna fokusera aktiveringen på familjeläktaren så att den blir bättre och når fler besökare. Genom att ha en större familjeläktare har vi möjlighet att ge en bättre upplevelse till de familjer som vill kombinera allsvensk fotboll med barnaktiviteter.

Mer detaljerad information kring årskortsförsäljningen 2019 följer inom kort. Håll utkik på årskort.se och i våra sociala kanaler.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll