Idag är det dags för GåFotboll på Skytteholms IP!

2018.09.27, kl 06:00
Idag kommer GåFotboll spelas på Skytteholms IP med start kl 15.00 för dig som är 55+. Vi har fått intervjua Åke Uneskog inför det första tillfället av GåFotboll.

Varför har ni har startat upp GåFotboll?
-Vi tror och hoppas att dessa tillfällen ska bli en bra möjlighet för människor att träffas och motionera för ett hälsosammare liv samt som de har roligt. Det är inte alla som kan spela fotboll av olika anledningar och detta blir ett bra komplement för de.

Varför är den endast för 55+?
-Vi känner att vi börjar med denna ålder och skulle det finnas ett intresse för yngre personer att delta så får vi se ifall vi ska ha en grupp för de då.

Vad för utrustning ska man ha?
-Det räcker att ha med sig träningskläder och gympaskor. Jag rekommenderar även att man har med sig en vattenflaska. Det finns även tillgång till omklädningsrum om man skulle behöva det.

Vilka regler är det som gäller?
-Reglerna är givetvis att man inte får springa och passaningar och skott får inte vara högre en midjehöjd. Man får inte heller behandla bollen med sulan på fötterna.

Hur känns det inför det första tillfället?
-Det känns bra, vi är taggade och redo för det första tillfället! Vi hoppas GåFotbollen skall bli en återkommande aktivitet i AIK med hög trivselnivå.

Välkomna ner till er alla som är 55+ för årets första GåFotboll på Skytteholms IP med start 15.00.

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll