Inbjudan till Informationsmöte

Med anledning av att AIK Fotboll AB publicerar sin delårsrapport för januari – mars 2018 inbjuds härmed aktieägare i bolaget och medlemmar i AIK Fotbollsförening till informationsmöte tisdag den 15 maj klockan 18.00 på O’Learys i Mall of Scandinavia.

Förutom delårsrapporten som presenteras av Tf VD Håkan Strandlund kommer också AIK Fotbolls Sportchefer för herr, dam och ungdom (Björn Wesström, Christer Lundin och Leif Karlsson) att medverka på mötet och berätta mer om utvecklingen av den sportsliga verksamheten hittills under året.

Till sist så kommer även herrarnas chefstränare Rikard Norling till mötet och berättar om det senaste kring laget inför slutspurten av vårens matcher i Allsvenskan.

Agenda

  • Delårsrapport jan – mar 2018
  • Sport Ungdom
  • Sport Dam
  • Sport Herr

Utöver den löpande verksamheten så finns också representanter för AIK Fotboll ABs styrelse på plats för att svara på frågor om styrelsearbetet.  Vi beräknar att mötet håller på till 20.00.

Mat och dryck går att köpa på plats hos O’Learys.

Någon föranmälan till mötet krävs inte. Notera att mötet är för aktieägare i AIK Fotboll AB och medlemmar i AIK Fotboll. För medlemskap hänvisas till http://aik.se/klubben/medlem/

 

Varmt Välkomna
Ledning och Styrelse i AIK Fotboll AB

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018