Information från valberedningen

Stort tack för förtroendet ni gav till den styrelse som vi nominerat till det Extra mötet den 15 december.

Nu tar arbetet vid att komplettera styrelsen med ett antal roller och även om vi har arbetat med spännande namn under en tid, tar vi förstås fortsatt gärna emot förslag från er medlemmar. Mejla valberedningen på vb@aik.se eller nomineringskommittén på nomkom@aik.se med namn och kontaktuppgifter till den person du vill föreslå, samt en motivering till varför du tror att hon/han kan göra AIK bättre.

Roller vi fokuserar på nu är främst inom ekonomi (kapitalmarknad och ekonomistyrning), juridik (avtalsrätt), förenings- och medlemsutveckling, AIK-historia, identitet och kultur samt AIK:s roll inom svensk och europeisk fotboll.

Vi vill också passa på att understryka att om det finns frågor till eller synpunkter på valberedningen eller nomineringskommitténs arbete så finns vi tillgängliga för att besvara dessa, förutsatt att ni är medlemmar. Mejla din frågeställning/dina synpunkter på ovanstående adresser.

På det Extra mötet framförde vi att dialog och transparens är viktigt för oss och för hela AIK framåt, men för att det ska uppstå en dialog behövs det en motpart som inte är anonym. Vi vill därför påtala att vi inte kan bemöta eller kommentera frågor eller synpunkter skrivna av anonyma avsändare på olika diskussionsforum. Hör istället av er direkt till oss så att en konstruktiv dialog kan uppstå. Ett alternativ är att ni pratar med någon av de organiserade supportergrupperna.

Varma julhälsningar,
Valberedningen i AIK Fotbollsförening och Nomineringskommittén i AIK Fotboll AB

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll