Leo Svanberg tatuerade sig för att få köpa AIK-bilen

2019.07.01, kl 19:30
AIK Fotboll och Volkswagen Stockholm lanserade förra veckan Ink Edition, ett utrustningspaket som förvandlar valfri Volkswagen-bil till en AIK-bil, med klubbens logotyp broderad i nackstöden, en exklusiv parkering närmast arenan samt ett vadderat säte inne på arenan. Erbjudandet kostar inget extra, men är reserverat för supportrar som har en AIK-tatuering. Leo Svanberg saknade tatuering, men tog tillfället i akt och tatuerade sig på plats för att kunna bli först att köpa den specialutrustade bilen.

I torsdags lanserade AIK Fotboll och Volkswagen Stockholm Ink Edition, ett kostnadsfritt tillval med bland annat integrerade AIK-detaljer i bilen samt tillgång till en unik parkeringsservice under Friends Arena. Men erbjudandet är reserverat för de mest hängivna supportrarna. För att köpa bilen krävs nämligen uppvisande av en AIK-tatuering. Den första bilen såldes på mindre än en timme och inom ett dygn hade man nått upp till kampanjmålet.

– Med Ink Edition erbjuder vi något som faktiskt inte går att köpa för pengar, därför blir vi oerhört stolta när vi ser att intresset ökar för Ink Edition. Dessutom att den första köparen tatuerar sig för att få köpa bilen, det är kärlek på riktigt, säger Stefan Jonasson, kommersiell chef på AIK Fotboll.

Den första köparen av en Volkswagen Ink Edition blev 32-åriga Leo Svanberg från Stockholm.

– Min passion för AIK är gränslös och när jag såg det här erbjudandet var det ingen tvekan om att jag skulle ha en sån bil, säger Leo Svanberg.

D-aKe7WX4AA-Vk6

Alfred Hankanen förevigar 1891 på Leos högra lår.

Leo Svanberg hade ingen AIK-tatuering sedan tidigare utan var tvungen att tatuera sig på plats innan mötet med serieledande Malmö FF innan kontraktet kunde skrivas på. Som tur var för Leo fanns tatueraren Alfred Hankanen på plats på Friends Arena och ställde upp genom att ge Leo en tatuering, så att han kunde bli den förste att köpa en av de 128 Ink Edition bilarna.

– Jag har funderat på en tatuering länge så det var en positiv sidoeffekt att jag äntligen kom till skott, säger Leo Svanberg.

Om Ink Edition

Ink Edition är ett kostnadsfritt tillval som kan kombineras med samtliga Volkswagen Stockholms personbilsmodeller och är tillgängligt i 128 exemplar. En Volkswagen Ink Edition kan köpas eller leasas (privat eller företag), men endast av personer som kan visa upp en AIK-tatuering.

Ink Edition innehåller:

  • Svart metalliclack
  • AIK-emblem broderat i framstolarnas nackstöd
  • Parkeringsservice under Friends Arena med uppgång direkt till läktare.   Gäller Allsvenska säsongen 2020.
  • Exklusivt läderöverdrag på köparens årskortsplats i Friends Arena

Utöver detta skänker Volkswagen Stockholm 5000 SEK för varje såld bil till AIK Fotbolls mentorsprogram, ett initiativ för att bidra med samhällsnytta i förorten. Om alla 128 bilar säljs kommer mentorsprogrammet att erhålla 640 000 SEK.

För att beställa Ink Edition eller göra en intresseanmälan, klicka här.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll