2017.12.05, kl 10:14

Måla julen svartgul - stöd AIK Fotbolls julaftonsfirande

På Julafton bjuder AIK Fotboll i samarbete med barnrättsorganisationen Maskrosbarn och O’Learys till julaftonsfirande för barn och ungdomar med svåra hemförhållanden. Responsen har varit enorm och många har hört av sig för att både hjälpa till ideellt, men också för att man vill skänka något. Vi vill därför ge varje barn chansen att få en riktig matchtröja.
svartgul julafton

Donera en eller flera matchtröjor till deltagarna vid AIK Fotbolls julaftonsfirande

Mängder av människor, både AIK:are och icke AIK:are, har hört av sig och vill engagera sig på något sätt. Vi sammanställer just nu listor med arbetsuppgifter för de som har anmält sig för att jobba ideellt och försöker att hitta möjligheter för så många som möjligt att delta. Vi kommer att höra av oss till er som blivit utvalda att arbeta ideellt de närmaste dagarna. Många har även hört av sig för att skänka någon form av julklapp eller att stödja projektet ekonomiskt. Vi har därför kommit fram till att det finaste man kan få av en AIK:are är en matchtröja. Matchtröjan är för många symbolen för AIK. En symbol för allt det fina som AIK står för och för många början på en resa fylld av kärlek och gemenskap. Vi låter dessutom intäkterna gå rakt in i projektet för att garantera en riktigt härlig svartgul jul med fina svartgula julklappar. Har man andra förslag eller idéer är man varmt välkommen att kontakta oss på julafton@aik.se.

Det finns fyra olika paket att donera som passar både privatpersoner och företag:

En matchtröja: 300 kr
Tre matchtröjor: 850 kr
Fem matchtröjor: 1 400 kr
Tio matchtröjor: 2 500 kr

Köp och donera era tröjor här

Julbordet äger rum hos AIK Fotbolls samarbetspartner O’Learys i Mall of Scandinavia med start kl 13:00 söndagen den 24 december. Arrangemanget är helt alkoholfritt och genomförs i samarbete med barnrättsorganisationen Maskrosbarn, som kommer att närvara med både ungdomar och ledare. Läs mer om AIK Fotbolls julaftonsfirande här. För frågor, kontakta Stefan Jonasson på stefan.jonasson@aik.se eller julafton@aik.se.

Text: Tobias Larsson

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018