Matchens fanbärare: Peter Wennberg

2019.05.17, kl 09:00
Det är med stor glädje som AIK Fotboll på måndag välkomnar tillbaka Peter Wennberg till AIK och svensk fotbolls nationalarena. Wennberg var under två år assisterande tränare för herrlaget och mellan 2008 och 2019 anställd av AIK Fotboll. Välkommen hem Peter Wennberg.

Peter Wennberg kom till AIK Fotboll i slutet av 2008. Han var tränare för pojk- och juniorlag samt chefstränare inom ungdomsakademin fram till 2016 då han under två år var assisterande tränare i AIK A. Från januari 2018 verkade Peter som utvecklingschef inom AIK Fotbolls ungdomsakademi. Som utvecklingschef i AIK Ungdomsfotboll satt han även med i sportråd U samt i sportråd A/U tillsammans med Björn Wesström, Rikard Norling, Bartosz Grzelak, Elie Mineirji och Leif Karlsson. Den 1 februari 2019 lämnade han AIK Fotboll för att bli ny förbundskapten för Sveriges U19-landslag.

Biljetter till den allsvenska matchen AIK – Falkenbergs FF köps enklast via länken under artikeln. Det är även billigare att köpa biljetter online fram till tre timmar innan avspark.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2019