2017.12.01, kl 10:02

Notar ny huvudsamarbetspartner till AIK Fotboll

AIK Fotboll kan med stolthet och glädje idag meddela att Notar är ny huvudsamarbetspartner till klubben och avtalet löper över de två kommande åren.

– Vi är stolta och glada över att välkomna Notar som huvudsamarbetspartner till AIK Fotboll de kommande åren. Vi ser fram emot den kommande säsongen och att tillsammans med Notar utveckla samarbetet, säger AIK Fotbolls Tf VD och Ekonomichef Håkan Strandlund.

– Det känns fantastiskt kul och inspirerande att lyfta upp samarbetet med AIK Fotboll ytterligare några nivåer. På Notar är vi stolta över att få ha vårt namn på AIK Fotbolls matchtröjor de kommande åren och vi ser fram emot att arbeta närmare med klubben och alla dess supportrar, säger Notars styrelseordförande Henrik Rundgren.

AIK Fotboll och Notar har tidigare arbetat tillsammans och under AIK:s spel i den tredje kvalomgången mot portugisiska SC Braga i Uefa Europa League 2017/2018 bar man Notars logga på matchtröjan. Det nya avtalet innebär bland annat att Notar kommer att sitta på framsidan av matchtröjorna för herrlaget, damlaget, juniorlagen och ungdomslagen.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2019