Nuvarande damorganisationen fortsätter hela 2022

2022.07.04, kl 13:00
Den 9 maj 2022 meddelade AIK Fotboll den organisatoriska förändringen för klubbens damlag då Herish Sadi blev Tillförordnad sportchef och nya huvudtränare blev Nebojša Novaković och Jesper Björk med Michael Nilsson som assisterande tränare.

Det initiala beskedet från klubben var att förändringen skulle gälla fram till sommaruppehållet och nu har AIK Fotboll tagit beslutet att den nuvarande organisationen fortsätter under hela 2022.

– Jag har tidigare nämnt att jag aldrig sett denna roll som något tillfälligt för egen del, så det gläder mig att få fortsatt förtroende. Jag känner mig även trygg med Nebojša, Jesper och Michael som tränare och jag vet att de kommer göra det som är bäst för AIK. Det förtroende vi nu får som ett nytt team ger oss de förutsättningar som vi behöver för att ytterligare ta steg i rätt riktning. Jag är övertygad om att alla som framgent jobbar med damlaget känner till klubben väl och kommer se till att detta även avspeglas på plan. Det finns en stark vilja från alla spelare och ledare att vända på de sportsliga resultaten så det är fullt fokus på det, säger Herish Sadi.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2022

Sök på AIK Fotboll