Nya och förlängda partnersamarbeten inför säsongen 2020

2019.11.06, kl 16:30
Säsongen 2019 lider mot sitt slut – men arbetet inför 2020 har pågått sedan länge, inte minst när det gäller att knyta nya samarbetspartners till AIK Fotboll samt att förlänga avtalen med de redan befintliga.

En av dessa nya partners, som alltså redan nu har valt att teckna avtal inför 2020, är advokatbyrån Brottsbyrån. Vi passade på att ställa några frågor till advokat Marcus Lodin, en av delägarna på Brottsbyrån, om varför de har valt att ingå ett samarbete med AIK Fotboll.

– Brottsbyrån ser det som mycket positivt att samarbeta med en förening som AIK – med en tydlig och viktig värdegrund i att alla människor ska få känna sig välkomna, oavsett bakgrund. Här kan vi dra en parallell till oss själva och det självklara i att alla människor har rätt till ett försvar och en rättvis rättegång. Sen att jag själv, som en av oss tre delägare, är född till gnagare har inte minskat Brottsbyråns vilja att ingå ett samarbete med Nordens största fotbollsklubb.

Berätta lite om vilka ni är och vad ni gör.
– Brottsbyrån är en advokatbyrå som är specialiserad på brottmål. Vi företräder och hjälper personer som är misstänkta eller som har utsatts för brott. Vi företräder klienter i mål alltifrån tillträdesförbud och våldsamt upplopp till grova våldsbrott och ekonomisk brottslighet.

Vad hoppas ni åstadkomma i ett samarbete med AIK?
– Vi hoppas på ett långsiktigt samarbete där vi kan dela erfarenheter med varandra över tid och där vi kan fortsätta att utveckla våra värdegrunder tillsammans.

På den sista frågan, om vad favoritspelaren i dagens trupp heter, kommer svaret blixtsnabbt.

– Sebastian Larsson, utan tvekan. En mycket elegant och smart spelare med en Nordin/Mjällby-attityd vars pannben krossar det mesta i sin väg. Han kan även det här med att fira sina frisparksmål, säger advokat Marcus Lodin.

Ett redan bekant namn som ingått i AIK Fotbolls affärsnätverk är Kuntze & Co, som nu också har valt att förlänga sitt avtal över 2020.

– Vi förlänger för att fortsätta knyta nya kontakter via AIK Fotbolls spännande nätverk. Tyvärr slutade inte säsongen 2019 riktigt som man hade önskat, men ska man välja något som sticker ut lite extra är det derbysegern hemma mot Djurgården, säger VD:n Pasi Kämäräinen.

Vad ser ni att ni kan tillföra AIK Fotbolls nätverk?
– Gedigen kunskap inom gummi- & plastprodukter som vi främst levererar till bygg och industrisektorn. Som privatperson är man även välkommen att handla hos oss i butiken på Västbergavägen 19. Vår butik är unik i branschen och är en ögonöppnare för alla kunder som kommer in och besöker vår gummivärld.

– För tillfället har vi en större ombyggnation på gång. Vi anpassar våra lokaler för verksamheten för att kunna fortsätta utöka kapaciteten i produktionen och optimera lagerhållningen. Under 2019 har vi fått in en ny stansmaskin. Målet är att under första kvartalet av 2020 även kunna erbjuda vattenskärning in-house.

Om vi hade obegränsad budget – vilken spelare i världen skulle du försökt att jaga in till AIK Fotboll?
– Oj, det va en svår fråga! Någon som kan öppna upp och styra på mittfältet kanske? Sportchefen får lösa den biten.

Är även du en företagare som är intresserad av att ingå ett samarbete med AIK Fotboll? Läs mer här om möjligheterna att synas tillsammans med oss.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll